Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevoľnosť po "dlhej noci"

Príspevok v téme: Nevoľnosť po "dlhej noci"
Katka567

Caute, toto sa mi stava stale..vzdy ked sme na nejakej akcii ako svadba,ples,vecierok alebo hoci len doma a som hore do 3,4,5 rana...byva mi potom zle. Vlastne uz od polnoci mi zacne byt zle a trva to cely den. Take neprijemne vnutorne chvenie,zle od zaludka..navaly tepla a zimy...som z toho nestastna :( vzdy ked mame ist niekde tak viem,ze to opat raz takto dopadne...a je jedno ci si dam nejaky alkohol alebo nie ..je to tak stale
Nemate niekto podobny problem?? Popripade co by pomohlo?

Spinkam

Určite! Dá sa fungovať aj tak, tiež som mladá a moji rovesníci chodia po rôznych akciách a diskotékach, no popravde mne to zo začiatku chýbalo, no mam sa cítiť zle tak sa radšej vyspím v noci... Už ma to ani nejak na akcie neťahá. A tá nevoľnosť je spôsobená únavou a nie alkoholom. Ten nepijem ja napríklad vôbec.

Opso

No tak nebudeš toľko môcť piť po nociach, je tam toho. Stávajú sa aj horšie veci a ľudia kvôli tomu "neplačú".

Katka567

Raz sme tak boli na dovolenke...prva noc sme sli spat neskoro...samozrejme nove prostredie nemohla som sa vyspat...druhy den sme sli na turistiku,vecer sme si otvorili flasu, opat neskor spat...cize na druhy den som skoncila na pohotovosti a nasledne v nemocnici. Tak zavidim ludom co vedia zit nocny zivot...ja sa mozem rozlucit s diskotekami a roznou party :( a to som este mlada :(

Katka567

Ach je to hrozne skutocne :( ja musim spat 8 hodin bezny pracovny den inac nedokazem fungovat..ked nemozem zaspat zacinam byt nepokojna a ked to uz klesne na max 6hodin spanku nastupuju nevolnosti.

Spinkam

Ahoj áno ja mám ten istý problém, a pomáha na to normálny nočný spánok :) znie to možno divné ale áno. Odnaucila som sa ponocovat, a čo sa týka takýchto osláv a svadieb tak chodím minimálne alebo odídem z akcie skôr nech sa stihnem do rána vyspať. Nestojí mi za to cítiť sa potom tak zle celý deň ako opisujes. A čuduj sa svete, viac spánku, moja pleť vyzerá zdravšie a dokonca aj ja som viac "v pohode", a celkovo viac toho v práci alebo mimo práce postiham. Niet nad kvalitný nočný spánok, žiadne denne dospavanie to už nenahradí a telo si pamätá všetko.