"Na dedine je väčší kľud-príspevky sú nazory-neporovnavať neporovnat-ži a nechaj žiťľné

kikij

Ludia s dediny chcú isť do mesta a ľudia z mesta sa presúvajú na dedinu.Zaleží aka oblasť akí ľudia tam žijú, či spolu udržiavajú susedské vzťahy. Tam sa viac poznaju. Aj v meste robia prestavby a oveľa viac.
A je tam viac ľudí.Preto sa to porovnať nedá.
Je taký počítač.
Príspevky sú nazory ,každý ma svoj.Ak sa ti nepáči tak neprispej

Zvoli

Tiež mi autor témy pripadá ako paranoidný schizofrenik. Kiko prestaň tu vypisovať tak skoro ráno ty sova, huhuu :D

verbena

ako súvisí varenie polievky s kludom..?

ten tvoj prispevok mi pripadá ako od schyzofrenika...

bolo by ti treba na dedine mať od mala suseda- ich celá rodina okolo ktorý ti robí prieky, od 6 rána trieska , v noci robí žúrky a ty sa nevyspíš do práce... v nedelu jeden píli drevo cirkulárkou, druhý píli drevo motorovou pílou, další kosí trávnik, dalsiemu má jeho psisko separačnú úzkosť že breše ako retardovaný stale ked majitelia odidu do práce alebo niekam,... a večer ožran párty u susedov, kde sa zíde celá dedina...
a potom by si zvážil ten kľud na dedine..

pri každom prejdení mestom stretávaš socky dedinské ktoré pracuju max na VPP a v ruke lacne vino, ideš do obchodu socky ožraté sedia na muriku, pokrikuju po tebe, ked prejdes tadial 20X za den stále sú tam..

a nehovorím o tom ze za lekárom musíš cestovať do ineho mesta, ak nemáš auto terigať sa spojmi do práce kazdy den,
v práci končíš o 18 domov prídeš o 20,
cez vikendy a sviatky máš problem so spojmy, a vlastne cely rok, lebo ak pracujes daleko od stanice, napriklad vlak ti príde do mesta 5:45, ty začínaš o 6 šichtu na opačnom konci mesta čo je 3km... a teraz čo?? to iste ked končíš,.. ked končíš večer o 22, spoj ti ide o 22:30, cez vikendy a samozrejme sviatky nejazdí...
tak aký klud???
ja som z dediny ktoru som neznasala od mala a tešila som sa ako každy že odtial vypadnem.. nevedela som sa dočkať,..
žijem v meste, na slušnom, kludnom tichom sidlisku a teraz mám kľud...