Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie noh

Príspevok v téme: Svrbenie noh
nelli

Chcem sa spytat, ci mi niekto neviete poradit, co to moze byt. Svrbia ma nohy, teda presnejsie chodidla, ale len v noci a hlavne rano ked sa zobudim, je to uplne hrozne. Potom cez den s tym nemam vobec problemy. Nejake viditelne zmeny na kozi nemam, tak neviem. A u kozneho som bola viackrat, ale v podstate mi ani nepovedal co to moze byt. Je to len dost neprijemne.

adKA1111

Tak pridávam sa tým trpiteľom čo to majú ja už to mám niekoľko mesiacov, ani mne nevedel nik pomôcť, ani kožná keďže nevidela nič, vlastne len také neviditeľné mini bodky sa mi po škrabaní vyškrabali :) ale je to svrbenie do nepríčetna :) hlavne okolo 2 hej ráno...Všimla som si že keď cez deň jem octové jedlá a pitie s citrónom vtedy je to horšie. Takže to môže byť aj z jedla. Skús pozorovať čo ješ a kedy je to horšie. Inak stále trpím a mám to raz menej a raz viac :(... Tak hádam niečo pomôže mastičky na premasťovanie. Pekný deň...

Claudia93

Je to na nevydržanie, deje sa mi to zatiaľ druhy den, ale je to sfrasne neprijemne :( uz neviem co mam robit. Mam doškrabane nohy ale ani to nepomaha :(

sely4

ahoj neuveris ale ja to mam tiez!a fest!to iste!idem skapat hlavne v noci berem antiepileptika a neurologicka mi povedala ze to moze byt alergia na tie lieky tak ich idem vysadit kozna nic nevedela skusila som canesten ale povedala ze to neni mykoza ani mi to nepomohlo dostala som injekciu do zadku dithiaden,na alergie ktore som mimochodom nikdy v zivote ziadne nemala, nepomohlo dali mi aj injekciu hydrokortizol to trosku zmierni bolest a svrbenie a mas nan chvilu pokoj ale len na chvilu budem rada ak mi napises nieco viac ci ti pomohlo nieco na to alebo ci ti uz zistili z coho to mas ja idem skusit vysadit tie lieky a dopujem sa dithiadenom na alergie ak to nepomoze tak to je na slucku!lebo ja to uz nevydrzim tak to svinsky svrbi a pali ako v ohni uz 4 noci som vobec koli tomu nespala a vcera v noci som spala len 2 hodiny!a este berem aj tie oblbovaky tak som jak ziva mrtvola...daj vediet ako ti je a ci si tiez brala nejake lieky

Sneky

ahoj neli,neuveris ale aj mne sa to stalo,nevidim na kozi ziadne viditelne znaky, ale neskutocne ma svrbia chodidla,este som s tym nebol u lekarky, kedze je dnes nedela idem az zajtra,uvidime ako sa to poriesi,ale dal som si na to fenistil gel,tak mi to svrbenie trosku zmiernilo....