Bolest v podrusku?

Príspevok v téme: Bolest v podrusku?
Stelinka

Ahojte, uz druhy den ma.boli v podbrusku. Zacalo to vcera vecer. Mala som silne krce ale myslela som si ze je to sposobene ovulaciou. V minulosti som taketo bolesti parkrat mala. Prvykrat kedt sa objavili, bolo to asi cca 2 roky dozadu. Teraz mam ,26. Ked nastupila vtesy ta bolet bolo ti nieco nekutocne a bolo mi na odpadnutie. Mala.sim zavrat ale potom.to nastatsie preslo. Nekor ma to chytilo asi po poo roku opat v praci. Tiez som musela utekat domov taxikom lebo som videla hviezdicky od bolesti..no a vcera to prislo znovu avsak bolesti boli miernejsie. Co ma ale desi a comu sa cudujem je to, ze ma to boli iba ked sa nejak hybem. Ked chodim, ked si sadam ked kaslem..boli to aj ked si na tonpritlacim..najorv som mysela ze to je gastrologickeho povodu ale zrejme to bude gynekologickeho. Mam problem aj s menzesom nemavam hho pravidelny. U vynekoliga som.nebola 3 roky lebo stale to riesi iba tabletkami. Ja som zacala uzivat gynex. Su to kvapky ktore mi pomahaju a vdaka nim menzes mam. Otazka ale znie. Z coho mozu tie bolesti pramenit?,mam sa znepokojovat slebo je to len ovulacia??
A este dotaz, tehotna byt nemozem. S muzmi nespavam. Som lesba.

nicollette12

A neprechladla si? Lebo to mozu byt bolesti od prechladnutia od spodu.. skus zensky caj a polezat doma 2 dni, ak sa to nezlepsi, tak chod na gyndu ...