Ahojte, uz druhy den ma.boli v podbrusku. Zacalo to vcera vecer. Mala som silne krce ale myslela som si ze je to sposobene ovulaciou. V minulosti som taketo bolesti parkrat mala. Prvykrat kedt sa objavili, bolo to asi cca 2 roky dozadu. Teraz mam ,26. Ked nastupila vtesy ta bolet bolo ti nieco nekutocne a bolo mi na odpadnutie. Mala.sim zavrat ale potom.to nastatsie preslo. Nekor ma to chytilo asi po poo roku opat v praci. Tiez som musela utekat domov taxikom lebo som videla hviezdicky od bolesti..no a vcera to prislo znovu avsak bolesti boli miernejsie. Co ma ale desi a comu sa cudujem je to, ze ma to boli iba ked sa nejak hybem. Ked chodim, ked si sadam ked kaslem..boli to aj ked si na tonpritlacim..najorv som mysela ze to je gastrologickeho povodu ale zrejme to bude gynekologickeho. Mam problem aj s menzesom nemavam hho pravidelny. U vynekoliga som.nebola 3 roky lebo stale to riesi iba tabletkami. Ja som zacala uzivat gynex. Su to kvapky ktore mi pomahaju a vdaka nim menzes mam. Otazka ale znie. Z coho mozu tie bolesti pramenit?,mam sa znepokojovat slebo je to len ovulacia??
A este dotaz, tehotna byt nemozem. S muzmi nespavam. Som lesba.
Bolest v podrusku?
A inak dnes ma zacali boliet aj krize alebo oblicky?.. ja uz neviem ani aku tabletku si dat
Ak by mi hrozilo vysetrenie cez hadicku tak na taketo vysetrenie ist odmietam
No moze ist kľudne o endometriozu, je to vsak vačšinou bezpriznakove ochorenie (nezávisle od pohlavného styku). Ale mnoho žien ma len bolesti v podbrušku, a pod. Ak to bude na teba sedieť, musis jednoznačne ku gynekológovi. A len upozornim, ze jediná diagnostika, ktorou ti to potvrdia je laparoskopia. Ultrazvuk ako aj krvné testy bežne vychádzajú pri tomto ochorení uplne v poriadku.
Ešte ma napadlo, či to nemôže byť niečo z tráviaceho traktu. Spomenula som si, že ako mladá žaba som mala tiež také kŕče, raz to som išla na pohotovosť, som tú bolesť už vôbec nezvládala, tak mi dali injekciu proti bolesti. Prehmatal mi doktor brucho a nasadil espumisan. Potom som to mala ešte raz ale oveľa slabšie. No lekári to tiež nejako neriešili a doteraz neviem poriadne čo to bolo.
Tiež to bola u teba taká pulzujúca bolesť a vystreľovala ti to do krížov?
Myslím, že nie je problém pripadne zmeniť gynekológa, či?