Ahojte. Potrebovala by som, aby ste mi poradili prosim. V skratke, sme s priateloom 7rokov, cez ten cas sme sa vela krat rozisli a zisli...teraz sa so mnou rozisiel koncom januara(nebudem radsej pisat ze sa ku mne zachoval zle a cez sms) a odvtedy mi napisal k meninam vo febr.,potom v marci k narodeninam a prisiel aj za mnou.ano,vyspali sme sa spolu.tvrdil,ze je sam a ja som verila,ze sa spolu opat dame dokopy.potom,ked sme spolu volali,tak bol hnusny,ze co si namyslam,ze so mnou vyt nechce.o mesiac na to,opat za mnou prisiel,opat sme spolu spali,len vtedy sa stale pytal ci mam antikoncepciu a tak.o 2mesiace na to mi volal a dozvedela som sa(vsetko pisem vo velkej skratke),ze caka s inou dieta.po vsetkom,ako sa ku mne zachoval.takmer mi puklo srdce.vzdy som si myslela,ze je to moja laska.nie som decko,nie som naivka,ale prezili sme si toho velmi vela.teraz sme spolu.s tou zenou to bolo vraj koli mne,aby na mna zabudol a nechce ju.a teraz,ja viem,som hlupa,ale je to velmi citlive.snazim sa,uz sa to narodilo,len mam pocit,ze ma berie ako cloveka,ktory mu dava pocit,ze este neni stary a nemusi nic,viazat sa a podobne.nerozumiem mu co chce.trapim sa...
Ja Priatel a jeho dieta
Prepáč, že ti to musím takto povedať ale si riadna pi*a, spamätaj sa a utekaj od neho čo najďalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pre boha......... Utekaj kým ti ešte nespravil decko, bože ja nechápem jak poniektoré ženy môžu byť také sprosté a uvedomia sa najskôr až po treťom decku, po tom ako ich chlap milión krát podvedie, po rozvode a v štyridsiatke začnú rozmýšlať, že prečo ony majú takú smolu a prečo sú chlapi také svine. Ty kks.