Ahojte dlho mam problem s kandidou co vam pomohlo snazim sa vyhybat cukrom,zmenil som stravu. Mam velku unavu, smrdi mi z chrapy Biely jazyk mam to z antibiotik. Overene recepty ?
Kandida v ustach od zaludka
Skusim teda tie zasadite potraviny jest len uz nechcem schudnut vela som schudol poslednu dobu ta ocista by sa mi sikla criev urcite ale neviem teraz ked som taky chudy ani moc nie hehe ;) vyhybat sa lepku. Dost aj mne popadali vlasy po chorobach. Ty si mala tiez candidu ? 'Ci kde si sa o tom tak dozvedela
áno, určite to máš z tých antibiotík, dobre, že ich už nemusíš brať. Pravda je, že informácii, diet, diskusií aj tu na fóre a všetkého možného na túto tému je naozaj veľmi veľa, treba si vybrať to čo ti vyhovuje.
Mne dosť pomohli knižky Ovlivnovani reality, sú teda hlavne o ovplyvnovaní reality :-), ale tak isto sa autor venuje v niektorých častiach aj stravovaniu, účinkom byliniek, olejov a pod. a on odporúča napr. aj začať tou antiparazitárnou kúrou, aby sa organizmus očistil.
Mne to veľmi pomohlo, dokonca už len po tej kúre som stratila aj menstruačné bolesti, ale to asi nebude pre teba hodnotná informácia ked si zrejme chalan :-D Skrátka niekde ako 20 ročná som mávala výražky, tvoril sa mi exém, redli vlasy a mala som lupiny, bývala som docela často chorá, zápaly, lekári samozrejme nepomohli alebo len na chvíľu, pomohla som si sama takto zmenou stravovania plus použivanim prírodnej kozmetiky, domácich masiek na tvár a vlasy, normálne z toho čo kuchyňa dá :-)
Len tým chcem povedať, že kedysi som si myslela, že sa stravujem celkom zdravo, ale nebolo to celkom tak, a možno si to myslíš aj ty, potrebovala som o tom naozaj viac naštudovať. Teraz naopak, nejako extra sa neobmedzujem v ničom, veď načo sú na svete všetky tie dobré chute :-) ale zároveň aj udržujem stav tak, že každý deň zaraďujem do jedálnička aj niečo, čo je proste zdravé.
A angelika ak sa smiem spytat co si liecila ? Lebo tych diet je vselijakeeho stravovania je tolko ze neviem ktora je spravna. Ja neviem sa toho zbavit snazim sa uplne vyhybat cukru vsetky testy mam ok. Som p chorobach preto som mal tolko antibiotik nastastie uz nemam a ani nechcem potrebujem si dat do kopy zaludok candidu mam z liekov. Zuby mam v pohode pred tym som to nemal
len chcem dodať, že aj ked si zmenil stravu, pravdepodobne nie dosť, zápach z úst naznačuje, že máš stále prekyselený žalúdok (pokiaľ si teda ten zápach nemal už pred tým z nejakých iných dôvodov, ako sú napr. pokazené zuby)
ja viem, že stravou sa dá veľa zmeniť, vyliečiť, vravím z vlastnej skúsenosti, takže žiadne spochybňujúce články na mňa jednoducho neplatia. Keď raz vieš, tak vieš.
dať si dietu so silne zásaditou stravou, alebo skúsiť antiparazitárnu kúru, trvá tak dva týždne a tiež je pri nej vhodné sa zároveň zdravo stravovať, len po internete máš teraz už toho plno, ktovie či je všetko kóšer, ja odporúčam kúru colo vada plus, dá sa to vydržať tie dva týždne a candidy sa stopro zbavíš a jazyk budeš mať normálne ružový :-)