Ahojte. Moje vlasy mi veľmi pomaly rastu, chcem s tým niečo urobiť. Premýšľala som, že by som vyskúšala tabletky na rast vlasov. Našla som dvoje také čo ľudia veľmi používajú. Chcela by som si kúpiť Hairburst tabletky, ale veľa ľudí vraví že požívajú Donnahair... Máte niekto skúsenosti s týmito tabletkami na rast vlasov? Aké sú? A ktoré sú lepšie?
Rast vlasov
ricinovy treba zmiešať s inym olejom potom sa s nim lepšie pracuje, napr. kokosovy, alebo hocijaky ...
zohriať, naniesť na pokožku hlavy a končeky, sadnuť pred TV a masirovať hlavu 5-10min ako dlho sa ti chce, zabaliť do igelitu, uteraku, ak mas fen mozes ked budes mat igelit na hlave aj zohriat hlavu cez to, nechaj hodinu posobiť aj dve ako maš čas..
u tabletiek som videla vysledky len u Revalidu,
teraz testujem na sebe Forcapil, bol v akcii na pilulke z vyše 40€ na 23€ tak som skusila, zatial neviem posudit, beriem mesiac..
no pri Revalide už po mesiaci a expres kure 2-2-2 vidieť vysledky..
a hlavne podstrihavať kazde 3 mes.
V prvom rade treba zacat stravou, pretoze inak ti su tabletky zbytocne.. a ked uz zacnes s tou stravou tak uvidis, ze ziadne tabletky ti ani nebude treba :)
odporucam robit si vlasovy zabal a masaz hlavy s ricinovym olejom. Je sice husty a trosku tazsie sa s nim pracuje, ale fakt to pomaha. Vlasy aj spevnia.