Oslovovanie na ulici

Príspevok v téme: Oslovovanie na ulici
jumbacisko

Čaute, otázka najmä pre baby...ako reagujete na to, keď vás chalan osloví na ulici? Nemyslím nejako vulgárne, dvojzmyselne a pod. ale keby vás oslovil slušne, s rešpektom (aj keď možno kus nešikovne :D)? Odbíjate takých alebo im dáte šancu aspoň na ten počiatočný rozhovor? :D Má vôbec tento spôsob nadväzovania vzťahov zmysel? Pokojne píšte názory a skúsenosti. :)

Biela Kobra

metoo?

Nemám nič proti tomu. Som komunikatívna. Sama hocikedy nadviažem rozhovor s neznámym človekom, ak zvážim, že je vhodná situácia, prostredie atď. Ak ma slušne osloví neznámy muž, zvážim potenciálne nebezpečenstvo, ktoré čiastočne prezrádza jeho vzhľad, neverbálna komunikácia, prostredie, kde sa nachádzame, tému, na ktorú sa opýtal, a buď pokračujem v rozhovore, alebo ho utnem na začiatku, napríklad tie klasické: "Dobrý deň, pani, môžem vás slušne osloviť?" :)

a_dr1a

Tiez nemam nic proti. Ja som dost komunikativna, takze v pohode. Ked sa mi to aj realne stalo, a dotycny bol slusny triezvy a faajn :D , tak sme sa normalne porozpravali, zasmiali.
A neviem, co maju slovaci stale proti netu) Poznam dost ludi, co sa zoznamili prave cez net, ale kvoli predsudkom vacsiny ludi pouzivali pred nimi otrepanu formulku, ze ich navzajom zoznamili priatelia, alebo vonku, cez konicky a pritom sa spoznali prave cez net. Minule som citala, ze aj herec Colin James Farrell, ked bol dlhsi cas sam, tak sa chcel zoznamit s dakou cez internetovu zoznamku

Carny

Ak mi je dotyčný sympaticky,je to velmi milé. Ak nie,slušne ho odbijem.Zoznámila som sa tak s teraz uz bývalým a bolo to super.
Myslím,že takýto začiatok vzťahu je 100 krat krajší ako - zoznámili sme sa cez internet.
Len do toho chlapi!

nicollette12

ked muz pekne oslovi, tak samozrejme ze ho neposlem do riti...
Ale zatial som sa s takymto niecim stretla iba raz, ktory pekne oslovil..ostatok ako zvery..
Ale aj ked pekne oslovi muz tak sa mi nepaci ked stale pocumuje a ja uplne citim ako na mna cumi..to nemam rada...ked to je nenapadne a mile tak je to super :)

Lollka

Mna na ulici neoslovuju a keby ma tak niekto oslovil tak by som sa s nim odmietla bavit lebo to povazujem za drze a divne. Ale to je moj nazor, ine zeny to mozu vidiet inak. Ine je, keby ma niekto oslovil pri mojom konicku pricom on by mal rovnaky, napr. v posilnovni alebo podobne. Keby som bola sama a on by bol sympaticky tak by som mu mozno sancu dala.

DlVERGENCIA

ty tu furt zakladaš rovnaku temu.... na ulici ma neosloví nikto, skor niekde v obchode v nejakej situacii prehodime reč... a tam to končí,.. a je fuk či žena či chlap ma osloví... alebo oslovím ja..

NaRovinu

Vekom ? Väčšiu blbosť som ešte nepočula. :D
Skús ísť sa vyšetrenie štítnej žľazy. Uvidíš, čo ti tam povedia.