Ahojte, vospolok
moj problem je dlhodoby. som rok po vyske,a na vyske som spoznala na diskoteke chalana, na prvy pohlad ma zaujal usmevom, recami, hned sme sa zoznamili, zacali sme sa bavit ako najlepsi kamosi, zistil isme ze kazdy sme z ineho kuta svk,ale pritahujeme sa, bolo to vidiet, ziaria mu oci,ked ma vidi (je to cc 2 roky odkedy sme sa spoznali),vymenili sme si hned fb, mobily, vsetko..malo to hacik, nepovedala som mu o svojom frajerovi, s kr. som uz bola od prveho rocnika na SS, a (doteraz to nevie, ani jeden nevie o tom druhom), proste kamosi sme boli cele roky, chodili sme spolu vonku sa bavit asi cca raz za dva mesiace, pisali sme si spravy, sms, niekedy menej casto, niekedy castejsie, niekedy iba raz za mesiac jednu spravu na fb,ale mna ocaril, je strasne kamaratsky, mily stale usmiaty nie ako moj chlap,co mam doma, totalne neusmiaty, bez srandy, taky vazny clovek strasne,
no a ako sme spolu chodievali von, on mi vkuse pisal,ze aka si zlata, ako si sikovna, som taky stastny, ked s tebou pisem, mam ta velmi rad, nikdy nezabudnem na to,ak osme sa stretli na tej diskoteke, uplne moje srdce plesalo, niekto ked mi zacal toto pisat(moj frajer mi nikdy take nepisal,ani nevravel), a uz vobec nie po rokoch vztahu.
Proste strasny dobry chalan mily, ale je gay, som sa dozvedela,a naozaj tak aj vyzera aj sa tak chova, hlas ma taky vsetko, sposoby,a tak,ale on mi to nikdy nepotvrdil a
raz sme aj spali vedla seba na intraku jeho, sami sme sa tesne vedla seba rozpravali, strasne som ho chcela bozkavat,ale videla som,ze on nechce, (nepytajte sa ma,preco to robim,kedze je gay a ja o tom viem )vobec, ani sa ma nedotkol, hoci sme boli opiti, :( potom...on sa stale nevyjadroval nijako k tomu nasmu bozkavaniu, povedal, len nieco v zmysle,ze bolopity,a le ze to bolo neopakovatelne uzasne so mnou..
potom on odisiel do australie na zarobky, a na 5 mesiacov, sme si napisali iba obcasne na fb nic viac, a ja som ostala uplne zufala z toho,ze ho nevidim, nepocujem, a ze nechodime po diskotekach a nezijeme ako predtym, neuveritelne mi ten zivot chyball a chyba.
ja som sa zamestnala v meste,odkial pochadzam,s mestom,kde sme studovali, tak som tam od statnice nebola, :( a on tam zije uz teraz,odkedy sa vratil z australie , spomíname na seba asi iba tak, ze si obcasne zavolame, na 15 minut, vylejeme si srdcia,ako si chybame,ale nepride ma pozriet, a posiela mi na wiberi stale srdiecka, pekne sms, ze ma ma rad a ze mu chybam tam,ale nic viac !
preco to robi? a ked ma bozkaval vtedy na party,tak mi povedal, ze ..." mam ta rad"...to bolo cele. potom bolo uz vela prilezitosti,aby sme sa znova bozkavali( laka ma to),a proste nikdy sa to uz nestalo.
nevravte mi,ze som hlupa, co tym ten chalan mieni? ma to sancu vobec nejaku ? ako ja ho ale nechcem za chalana, chcem byt stymto frajerom s ktorym som,ale ten chalan gay, ma neuveritelne laka,a uplne stale sa pri nom iba smejem, vymyslame voloviny, pijeme, je nam hej sveta zit, kecame, bavime sa, chodime do kina...teda vsetko v mim. case..a s mojim je nuda, je taky puritansky, suchar, ma problem sa zasmiat, pri nom som sa nikdy neciitla tak dobre,ani vobec, som sa tak nikdy nesmiala ako pri tomto gayovi..Prosim poradte mi.