Ahojte mam 15, môj priateľ ma 16, sme spolu 2 mesiace. Ja som mu na začiatku vzťahu povedala že mu dám až o tri mesiace, ale keď som s nim tak som neskutočne nadržaná a on tiež. Neviem či mu mám dať. Ako, ja sa toho celkom bojim. Bojim sa že to bude bolieť. Poraďte pls.
Mám mu "dať" alebo nie?
Daj mu, dobru po papuli :D
Ste spolu velmi kratko a obaja ste este deti. A hlavne kym si nie si stopro ista tak mu zatial nedavaj. Mala by si ho lepsie spoznat aby si vedela ci za to stoji ze s nim stratis panenstvo.
Určite nie! Nechá ťa potom tak. Mysli na lásku, budeš to ľutovať. Ale je to len a len na tebe
Čo mu chceš dať :D Keď máš 15 rokov, tento svet ide do sračiek
on ti dá o 1-2 mesiace kopačky a potom si budeš búchať hlavu o stenu že aká si sprostá ale tak to už chodí.
Být čí nebýt, hamletovská dilema, Dát či nedát?
To záleží od teba ako sa cítiš. Ale ber ohľad na to, že v tom vzťahu si stále v období zamilovanosti. Na tvojom mieste by som počkala sa. Si stále dosť mladá, mohla by si urobiť hlúpe rozhodnutie ktoré by si neskôr ľutovala. Veľa slečien ktoré sa poddali prvému v zhone to tak ľutujú, že si nepočkali. Keď tu takto nerozhodne píšeš, tak to značí že ešte nie si pripravená, nemala by si sa báť bolesti. V takomto prípade si musíš byť 100% istá, že to s ním chceš.
Žeby mikulášske?
Myslíš sex?
Podla mna ste spolu strasne kratko.. a si este strasne mlada podla mna...mala by si urcite este pockat, nachvilu neries pocity ze si nadrzana, ale mysli srdcom a zamysli sa, ci ten chlapec nahodou nie je taky, ze len pekne divadielko hra ze ta miluje a ked mu nedas tak ta odkopne. Alebo aj ked mu das..lebo taky niektori su..a este ich stretnes vela, preto musis vediet ci ta naozaj miluje a uistit sa v tom a to sa da len tak, ze este pockas a uvidis ako sa zachova.. v ziadnom pripade to nerob ak bude na teba tlacit...
a urcite si mu nemala hovorit ze mu das po 3 mesiacoch..ja som tiez mala taketo zasady ale ja som bola podstatne starsia a aj tak moje poprve bolo az po 10 mesiacoch vztahu...lebo som sa uvedomila ze taketo zasady su aj tak na nic a clovek musi vediet vo vnutri ci to chce.