Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám mu "dať" alebo nie?

Lollka

Ste spolu velmi kratko a obaja ste este deti. A hlavne kym si nie si stopro ista tak mu zatial nedavaj. Mala by si ho lepsie spoznat aby si vedela ci za to stoji ze s nim stratis panenstvo.

hahahahaha

Čo mu chceš dať :D Keď máš 15 rokov, tento svet ide do sračiek
on ti dá o 1-2 mesiace kopačky a potom si budeš búchať hlavu o stenu že aká si sprostá ale tak to už chodí.

Bnb

To záleží od teba ako sa cítiš. Ale ber ohľad na to, že v tom vzťahu si stále v období zamilovanosti. Na tvojom mieste by som počkala sa. Si stále dosť mladá, mohla by si urobiť hlúpe rozhodnutie ktoré by si neskôr ľutovala. Veľa slečien ktoré sa poddali prvému v zhone to tak ľutujú, že si nepočkali. Keď tu takto nerozhodne píšeš, tak to značí že ešte nie si pripravená, nemala by si sa báť bolesti. V takomto prípade si musíš byť 100% istá, že to s ním chceš.

nicollette12

Podla mna ste spolu strasne kratko.. a si este strasne mlada podla mna...mala by si urcite este pockat, nachvilu neries pocity ze si nadrzana, ale mysli srdcom a zamysli sa, ci ten chlapec nahodou nie je taky, ze len pekne divadielko hra ze ta miluje a ked mu nedas tak ta odkopne. Alebo aj ked mu das..lebo taky niektori su..a este ich stretnes vela, preto musis vediet ci ta naozaj miluje a uistit sa v tom a to sa da len tak, ze este pockas a uvidis ako sa zachova.. v ziadnom pripade to nerob ak bude na teba tlacit...
a urcite si mu nemala hovorit ze mu das po 3 mesiacoch..ja som tiez mala taketo zasady ale ja som bola podstatne starsia a aj tak moje poprve bolo az po 10 mesiacoch vztahu...lebo som sa uvedomila ze taketo zasady su aj tak na nic a clovek musi vediet vo vnutri ci to chce.