Nemôžem tie momenty dostať z hlavy

Príspevok v téme: Nemôžem tie momenty dostať z hlavy
Vala

V prvom ročníku som si začala s jedným od nás zo školy. Bola to taká prvá moja skúsenosť. Bolo to také detské a skôr sme sa poznali iba cez správy ale chodili sme aj von. Ani sme spolu nechodili poriadne len sme si začínali. Padla prvá pusa a on odišiel preč. Nevideli sme sa celé leto a v kontakte sme boli iba cez sms, volali sme občas a písali si na fb. Na začiatku školského roka bol divný a po pár dňoch mi napísal že to nebude fungovať že si nerozumieme proste bez vysvetlenia. Tušila som že v tom bude iná. O pár mesiacov neskôr som ho videla sa ručičkovať s tou inou zo školy. Nechápem je to dlhý čas od toho asi už skoro 2 roky ale aj tak mi príde lúto keď vidím ich fotky na soc. sieťach. Nerozumiem tomu prečo mi to je tak lúto aj po takej dlhej dobe keď to v podstate nič neznamenalo. Nedokážem ho dostať z hlavy. Skôr mi je smutno za tým čo som v tedy prežívala ako za ním. On mi už vôbec nechýba ale občas si prajem aby ma objal. Už fakt som zúfalá že každý jeden deň si na to spomeniem. Prosím o pomoc ako to dostať z hlavy lebo mi to veľmi nejako neprospieva :)

pepe542

To materinaduska...Nenajdem ľahko ženu s Tvojimi skusenosťami. Potreboval by som odpovede na pár otázok. Lebo niečo podobné ako tu v článku mi ohrozilo rodinu. Tiež ide o veci stare cez 30 rokov. Je neskutočné čo zamilovanosť dokáže. Ak možeš: čo cítiš citovo k tej osobe s pred rokov teraz. Dost osobne. Blízkosť. Ako by si sa citila keby pil a viedol neviazany život, bol nešťastný. Smutná, ochotná pomocť. Pametáš si z tej doby veľa v súvislosti s ňou. Dalo sa zabudnúť. Nechcem aby sa zverejnili e/m adresy.
Bol by lepší osobnejší rozhovor. Veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem.

DlVERGENCIA

0vecka :-D tak zakladatelka by s tým za psycholom mala zajsť...
asi žije v ríši fantazie...

píše že s ním nechodila, ze si iba!! písali cez správy! a ze občas sa stretli mozno sa sli prejsť, alebo na kolu, alebo na futbal ja neviem..

→ ja som sa tak normálne stretavala s chalanmi, kazdy den sme futbal hravali, na biku chodili na vylety... a kadečo - zvlast som mala jedneho takeho kamoša..! zdoraznujem kamoša!!!

a tuto zakladatelka témy si niečo namýšla len preto ze sa chalan kamaratil s osobou opačneho pohlavia- s nou, tak si niečo namyšla...

on sa s nou IBA kamarátil.. a jedneho dna sa odstahoval či čo? neviem už zabudla som čo tam pisala, nechce sa mi to zase čitať...

a čo???? mala som v susedstve kamosku, kamosa, - surodenci... jednoducho sa raz odstahovali... no a???? ich matka sa tak rozhodla ze sa odstahuju preč...

a nezrutila som sa z toho! a nežiadala vysvetlenie prečo sa odstahovali....

je to choré....

na to že má 15 rokov mi pride dotyčna riadne naivná,.. to pri hocijakom chlapovi s ktorym bude v kontakte, či uz sa na nu usmeje pokladnik v LIDLI - lebo musí podla zmluvy... ona si bude namyšlať že mali vztah...

alebo nejaky kolega v robote sa jej bude páčiť a ona si zase bude namyšlať....

ja neviem či ma nejaku psychicku poruchu alebo čo...

a rovnako aj tuto nižšie dospelá žena , ktorá ma deti asi nie s jej kamaratom zo zakladnej skoly...
ale z inym muzom,..
a sníva o tom zo zakladnej..? do dnes...? je to choré...

tak na čo sa vydavala, mala deti s inym chlapom....? mala vstupit do klastora... preboha..!

je to chore...

0vecka

na tychto veciahc je najftipnejsie to ze ten clovek do ktoreho sa clovek ftedy zamiloval zu ani neexituje. V 15 ste chodili spolu rok o 15 rokov ma ten chlapik zu 31 a odftedy sa musel poriadne zmenit. skusil ist niekto s tymto k psychologovi?

materinaduska

dievča zlaté ak to budeș mať tak ako ja tak ti nezávidím.Tiež som zažila niečo podobné.Boli sme ešte deti.15 rokov.Moje deti majú viac rokov ako ja vtedy tak si vieš predstaviť koľko času uplynulo.Mám šťastný život,rodinu deti prácu ale neviem sa myšlienkami odpútať od neho.Viem čo prežívaš ja to mám 100 krát horšie.

Lucysss

mohol ti to povedat na rovinu, aby si vedela na com si. z toho si smutna, lebo to skoncilo bez pravdiveho vysvetlenia. Mozno z toho mohla byt pekna laska no podlahol nejakej inej a tak po nejakom stretnuti ci rande preskocila iskra. ani on to nemal jednoduche, ujasnit si vsetko ako to je, co citi a pod.a vlastne kolko mate obaja rokov? ved on ti nedaval ziadnu nadej ze spolu ostanete, asi ste kazdy vnimali vas vztah inak.najlepsie co mozes urobit je nachvilu sa nezaujimat o socialne siete, deaktivuj ucet alebo tam jednoducho nechod,a skus sa zamerat na seba, zacni nieco tvorit,sportovat,starat sa o seba, a prezit emocie ktore citis, hnev plac smiech. pochopit ze ked budes zit v spomienkach a minulosti tak sa z toho tak skoro nevymanies, a to ta aj postupne znici. ale jeho ti to nevrati, ma inu s ktorou sa citi fajn, tak mu nepraj nic zle. a mozno vas da casom nejaky osud, ci nahoda dokopy-aj ked nahody podla mna niesu.

DlVERGENCIA

venuj sa radsej niečomu užitočnému, pomož rodičom okolo domu, isto teraz treba dosť okolo vianoc, aj sneh odhrnať, ak máš 16 treba si najst brigádu, aby si sa naučila pracovnym navykom... a hlavne venuj sa skole a poriadne si premysli čo po mature... a blbosti nerieš...
vzdelávaj sa, pracuj na sebe, ak sa nudíš prihlas sa na nejaky kruzok, je zima chod lyzovat, na korcule s kamoskami.. lebo ked sa nudíš mysliš iba na kraviny...