Zdravím,potreboval by som poradiť.Všímam si na mojej fenke nemeckého ovčiaka už páru dni , že je akási nesvoja . Má svoju búdu ale nieje veĺmi v nej i keď vonku je zima , je pred búdou na zemi leží alebo kolo nej chodí . Trocha sa trasie a ma suchší nos , nieje vlhký ako má byť . Dnes ráno som si všimol jej moč pri búdke , bol taký dosť tmavý . Problém s jedením nemá lebo žere v poriadku a skusil dom ju pustiť z reťaze nech si pobehá . Chcel som vedieť či bude behať alebo stále ležať , ale behá hraje sa atď... Stretli ste sa už s takým niečim ? Mám podozrenie že je asi prechladená . Možte mi poradiť ak sa niekto s takým už stretol . Ďakujem
Prechladený pes
a tu budu si skontroloval ? ci nie je vlhka/mokra nie len veci co su tam ale celkovo
divergencia je urcite panelakovy hlupi clovek :D....
DlVERGENCIA ::::
Mila nemenovana pani . Ja som potreboval len poradit ci to moje tusenie je take alebo ci to moze byt nieco iné a uvítal by som každu skúsenosť . Ale vi tu rozoberate a riesite celkom ine veci . Niesom ziaden tyran ani nic take , mam na dvore este 2 psov a nestaram sa o psi len den ani dva . Na retazi je z urciteho dôvodu - je dost temperamentna a neznesie pri sebe dalsiu fenu , doma mame fenu mensieho vzrastu a kusu sa a to z toho dôvodu ze je fena vlciaka dost temperamentna , tak som ich rozdelil a preto aj ta retaz inak by bola katastrofa . Ak ste taka mudra mala vy ste take vediet . Retaz ma dost dlhu aby mala vybeh a kazdy den s nou chodim na prechadzky takze nieje stale na retazi . Kazdy druhy clovek ma doma psa na retazi a tý su tyrani ? A co sa tyka plysoveho psika , to asi vi mate doma v izbe a sa s nim hrate ked tak ziveho nemozete mat . Poprosim , bez zbytocnych komentov ako su tieto. Dakujem
a nema mokru budu vznutra ? alebo jej tam dajte nieco teple stare oblecenie..
skús dať psa do tepla na týždeň - dva, naší psy sú garážovaní ako ja hovorim, lebo v noci alebo aj počas dňa ak je vonku chladno.