Prechladený pes

Príspevok v téme: Prechladený pes
Mato228

Zdravím,potreboval by som poradiť.Všímam si na mojej fenke nemeckého ovčiaka už páru dni , že je akási nesvoja . Má svoju búdu ale nieje veĺmi v nej i keď vonku je zima , je pred búdou na zemi leží alebo kolo nej chodí . Trocha sa trasie a ma suchší nos , nieje vlhký ako má byť . Dnes ráno som si všimol jej moč pri búdke , bol taký dosť tmavý . Problém s jedením nemá lebo žere v poriadku a skusil dom ju pustiť z reťaze nech si pobehá . Chcel som vedieť či bude behať alebo stále ležať , ale behá hraje sa atď... Stretli ste sa už s takým niečim ? Mám podozrenie že je asi prechladená . Možte mi poradiť ak sa niekto s takým už stretol . Ďakujem

Mato228

DlVERGENCIA ::::
Mila nemenovana pani . Ja som potreboval len poradit ci to moje tusenie je take alebo ci to moze byt nieco iné a uvítal by som každu skúsenosť . Ale vi tu rozoberate a riesite celkom ine veci . Niesom ziaden tyran ani nic take , mam na dvore este 2 psov a nestaram sa o psi len den ani dva . Na retazi je z urciteho dôvodu - je dost temperamentna a neznesie pri sebe dalsiu fenu , doma mame fenu mensieho vzrastu a kusu sa a to z toho dôvodu ze je fena vlciaka dost temperamentna , tak som ich rozdelil a preto aj ta retaz inak by bola katastrofa . Ak ste taka mudra mala vy ste take vediet . Retaz ma dost dlhu aby mala vybeh a kazdy den s nou chodim na prechadzky takze nieje stale na retazi . Kazdy druhy clovek ma doma psa na retazi a tý su tyrani ? A co sa tyka plysoveho psika , to asi vi mate doma v izbe a sa s nim hrate ked tak ziveho nemozete mat . Poprosim , bez zbytocnych komentov ako su tieto. Dakujem

DlVERGENCIA

mna z celeho príspevku zarazila len jedna vec...!
pes na retazi! WTF ?!

na tu reťaz moj zlatý patríš ty...! ked sa tak chováš ku zvieraťu...!
ked nemáš priestor kde by ten pes bol tak si si ho nemal zabezpečovať,.. mal si si kupiť plyšoveho...

vila zubienka

skús dať psa do tepla na týždeň - dva, naší psy sú garážovaní ako ja hovorim, lebo v noci alebo aj počas dňa ak je vonku chladno.