Ako prestat brat heroin

Príspevok v téme: Ako prestat brat heroin
cnajsd69

dobry den mam mensi problem, som dievca a od svojich 12tich rokov som drogovo zavisla na heroine, chuti mi to, nedokazem s tym prestat... chcem s tym prestat ale nechcem ist na liecenie nechcem zomriet.. rodicia o tom nevedia, keby to zistia, pri najlepsom ma vyhodia byvat na ulicu, pri najhorsom ma zabiju.. co mam robit prosim pomoc diky

cnajsd69

nechcem aby sa o tom dozvedeli rodicia, takze liecit sa nemozem.. spavam so starsim muzom, od neho mam peniaze.. uz asi dva tyzdne u neho byvam, nebrani mi v nicom.. rodicia sa vobec ani nezaujimaju o mna, vobec ich nezaujima kde som ani nic proste.. moji rodicia su alkoholici

Bnb

Ako vidíš, sama sa z toho nevieš dostať, chod na to liečenie. Naozaj, sú to odborníci a oni naozaj vedie ako s tým treba narábať. Nájdi si osobu ktorá ťa bude v tomto podporovať, najlepšie aj niekto kto sa z takejto závislosti aj liečil. Ked máš psychológa na škole tak chod k nemu, pomôže ti to vysvetliť rodičom a podobne.

nicollette12

A chodis do skoly? Tam si museli urcite nieco vsimnut, ved to je na cloveku vidno ked je zavisly... a to je jedno ci od cigariet, alkoholu alebo tazkych drog... tiez nechapem ako na to nemohli prist tvoji rodicia..ci sa ti nevenuju alebo ako to mam chapat? Mas nejake problemy doma?

cnajsd69

mam 14 rokov a som zavisla zrejme pre to ze ked si nedam urcity cas potrebnu davku, meni sa moje spravanie je mi zle, neskutocne zle, priam az na zomretie.. stratila som kamaratki a vsetkych uz pri mne nikto nestoji neviem co mam robit... :(