dobry den mam mensi problem, som dievca a od svojich 12tich rokov som drogovo zavisla na heroine, chuti mi to, nedokazem s tym prestat... chcem s tym prestat ale nechcem ist na liecenie nechcem zomriet.. rodicia o tom nevedia, keby to zistia, pri najlepsom ma vyhodia byvat na ulicu, pri najhorsom ma zabiju.. co mam robit prosim pomoc diky
Ako prestat brat heroin
nechcem aby sa o tom dozvedeli rodicia, takze liecit sa nemozem.. spavam so starsim muzom, od neho mam peniaze.. uz asi dva tyzdne u neho byvam, nebrani mi v nicom.. rodicia sa vobec ani nezaujimaju o mna, vobec ich nezaujima kde som ani nic proste.. moji rodicia su alkoholici
Ako vidíš, sama sa z toho nevieš dostať, chod na to liečenie. Naozaj, sú to odborníci a oni naozaj vedie ako s tým treba narábať. Nájdi si osobu ktorá ťa bude v tomto podporovať, najlepšie aj niekto kto sa z takejto závislosti aj liečil. Ked máš psychológa na škole tak chod k nemu, pomôže ti to vysvetliť rodičom a podobne.
A chodis do skoly? Tam si museli urcite nieco vsimnut, ved to je na cloveku vidno ked je zavisly... a to je jedno ci od cigariet, alkoholu alebo tazkych drog... tiez nechapem ako na to nemohli prist tvoji rodicia..ci sa ti nevenuju alebo ako to mam chapat? Mas nejake problemy doma?
A kde na to beries peniaze? Si strasne mlada, to kde si do toho spadla???
cnajzd 69, ... napíš mi na mail ... hunter220@azet.sk
mam 14 rokov a som zavisla zrejme pre to ze ked si nedam urcity cas potrebnu davku, meni sa moje spravanie je mi zle, neskutocne zle, priam az na zomretie.. stratila som kamaratki a vsetkych uz pri mne nikto nestoji neviem co mam robit... :(
A kolko mas teraz rokov? A ako vies ze si zavisla?