Pálenie pri močení

Príspevok v téme: Pálenie pri močení
Magoooor

Mám otázku, ešte keď som mal 13 som sa nakazil nejakou pohlavnou chorobou ale neriešil to zo strachu (ach tá výchova :D) a hlúposti. Už okolo 10 rokov pocitujem pálenie pri močení, s občasnými nevysvetliteľnými zlepšeniami na pár dní, a opätovnom návrate. Prvý krát som s tým bol u obvodnej asi pred pol rokom, niečo sa našlo ale konktrétna kultivácia sa nerobila. Samozrejme že som jej nepovedal že to mám 10 rokov :D

Nález po preliečení bol negatívny tak som si zas povedal však čo, uvidí sa :D Avšak pálenie pri močení ostalo, inak som s tým nemal žiadne problémy, až na negatívne psychologické faktory. Pred týždňom som sa ale opäť rozhodol ísť k lekárovi a nález bol opäť negatívny, tak či tak ma poslala k urológovi, avšak nemal som na to zatiaľ čas a ani tento týždeň to asi nestihnem. Mám otázku na tých sexuálne skúsenejších, čo by to asi mohlo byť.

Rozmýšlal som či náhodou nie niečo zo štvorice trichomoniáza, ureoplazmóza, chlamýdie alebo mykoplazmóza.

Advicer

Ahoj, v 13stich si mal sex ? .. cize nakazil si sa pohlavnym stykom alebo ako ? ... dalej ..robili ti vyter z penisu ? ..ak nie tak, tak to ozaj mozeme hadat co to moze byt... moze to byt hocico..aj ureoplasma, kvasinky, kadeco. AK to mas tak dlho tak radsej by som to uz riesil ako cakal na chronicku fazu, ono to samo len tak neprejde len sa to tam dalej bude mnozit a moze to napad mechur a ostatne casti vylucovacej sustavy.