Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomoc pre kamarátku

nazor225

ked jej chces pomoct tak jej ten sprej a balicek vloziek kup a hlavne nenapadne aby sa jej potom neposmievali ze ty si jej tie veci kupila. decka su zakerne a nevyzrete..

DlVERGENCIA

a ako to potom inak riešiť? či ty si snád nejaka charita?! ze jej budeš kupovať to, čo maju zabezpečiť rodičia..?
ked na to nemali tak si nemali nakotit deti...!
pre jej dobro to triednej ucitelke povedz , nemusi vediet ze to od teba sa dozvedela... a nech riesi socialka.. mozno im pomozu, nejak cez charity, cerveny kriz..atd...

Alex_andra

Poviem Ti jedno a to mám 15 rokov. Triedna vám nepomôže, tu si to musia vyriešiť rodičia. Okrem toho, som v podobnej situácii, ba možno ešte v horšej a hygienu doma viem dodržiavať, aj keď bola u nás situácia, keď sme nemali 4 mesiace elektrinu. Na vložky sa tiež našlo, hoci mám mamu na invalidnom dôchodku a otca na polovičnom invalidnom dôchodku + nezamestnaného a žijeme z úbohých 380 eur v rodinnom dome.
Naša kúpeľňa síce má vaňu, náš bojler je ale na zaplakanie a viem sa umyť aj v jednom lavóry, ale predsa. Ako píšem, 4 mesiace sme boli bez elektriny, kúrili sme drevom, varili na plynovej bombe, mamina prala v rukách, večer sme sedeli pri sviečkach a učila som sa v knižnici. Vlani sme mali takéto aj Vianoce a keďže teraz máme tiež nedoplatok na elektrike, je otázne, či to nejak zvládneme. Ak jej chceš pomôcť, tak ju vezmi k vám, ak sa už vôbec nemá kde umyť a tak.
Nie je radosť byť v chudobnej rodine, ale ja by som svoju rodinu nemenila. Vidím, že moji rodičia robia čo môžu, budem mať iba 15 a na brigádu nemôžem ísť.

NatyNatalia

Ona mi povedala že to nechce riešiť cez triednu tak jej nebudem robiť proti jej rozhodnutiu
A to sa ti lahko povie nech s ajej smejú len ona je potom smutná a plače s toho že sa jej smejú

Matusisko_xD

Tak ti napíšem. Nech sa jej zato smejú, keď im to robí dobre, ale zapamätaj si jedno, im sa to všetko raz vráti !!!!! Ak vedia v akej je situácii a ešte sa jej aj smejú, tak sú to sprosté debilné deti bez štipku rozumu. Ale ako sa hovorí, aké požič, také vráť.

DlVERGENCIA

mala by si to povedať triednej učitelke, mali by to riešiť so socialkou...
kazdy mesiac na nu dostavaju detske pridavky 20€ čo robia s tymi peniazmi? ked nevedia decku kupiť vložky za 2€ !

hela hela

NatyNatalia v 2. poschodi podomnou oslovujes samu seba.
Ak je tento prispevok vobec pravdivy, tak si sa mala obratit skor
na pani ucitelku. Dalo by sa to riesit napriklad sprchou v skole.
Pri telocicni snad mate sprchy. Ci?

sfadfsad

Nech brigáduje popri škole. Nič viac ti asi neporadíme. A ak nemá ani 16, tak jej ten sprej a vložky kúp a nepožičiavaj pred ostatnými, s tým, že ti to neskôr vráti. Ide o to aby sa spoliehala samú na seba a nie na pomoc z vonku.

NatyNatalia

No jej mamka pracuje v obchode a ocko je nezamestaný a tým pádom nezarábajú vela peniaz tak si nemôže dovoliť pekné oblečenie elektroniku a niekedy ani vložky a hygienické potreby a u nci to je tiež strašne vodu majú nieako divné pripojenú a majúú malú sprchu a umýva sa iba každý 2-3deň ja jej niekedy požičiam sprej aj vložky ale rada by som jej pomohla
Naty Ak je potrebné ešt eniečo napíš rada odpoviem