Ahojte
prosím vás poraďte mi .
Rada by som svoj život žila a Bohom a vo viere a láske . Vyrástla som ako ateistka , vždy som ale cítila že mi niečo chýba. Na internete som našla Boha tak som najprv chcela byť židovka , potom som videla film o Ježišovi a chcela som byť kresťanka.
Bohužiaľ , dala som sa pokrstiť , pobirmovať a sväté prijímanie u katolíkov a zo zlých dôvodov . Chcela som ísť na prímanie tak ako ostatný , chcela som niekam rýchlo patriť.
No vidím tam dodnes do kostola , ale iba preto lebo sa bojím neísť , a chcem ísť na prímanie , ale omše sa mi nepáčia , nikdy nie sú o láske , o Bohu , Ježišovi a Biblii , sú to pastierske listy , vnucovanie ich názorov a postojov , reči o ich knazoch . Nechodím tam s radosťou , ale z tým že je to moja povinnosť voči Bohu. A to nie je správne .
Všetkými milovaný pápež sa mi nepáči , zbožnovanie ich kňazov , biskupov a neviem čoho tiež nie. Kvapkám si ppverčivo vodu svatenú aby som mala šťastie a darilo sa mi a chodím sa spovedať jak na klavír a aj tak každý deň viac a viac ľutujem moje hriechy.
Prosím pomôžte mi , poraďte mi nejakého pastora dobrej cirkvi ,( nie sekty ako milosť a jehovisti ) ,
veľmi sa chcem dať pokrstiť a žiť s Bohom , byť členkou nejakého super spoločenstva , a chodiť na štúdium biblie a healsongy ako to robia v cirkvách inde. Pozerám si na YouTube ich kázne a to je dačo úžasné , riešia každodenné situácie a to ako sa správať , hovoria o Bohu , vysvetľujú bibliu , keď máš problém pastor a spoločenstvo ti pomôže. Majú podujatia , small groups kde ľudia spolu sa držia vo viere.. fakt super. Ale to je v Amerike a ja som z dedinky okolia Popradu takže neviem vôbec čo robiť na koho sa obrátiť .
Poraďte mi , alebo ak poznáte nejakého pastora dobrého napíšte mi na neho kontakt plss.
Ďakujem