Ahojte ludia. Nezvyknem sem pisat. No rada by som chcela poradit, bo verim ,ze sa s tym potyka viac ludi. Takze uz dlhsi cas sa citim vnutorne napata. Ale az tak, ze mavam aj zatate zuby pocas dna aj spanku. Neviem sa akosi uvolnit. Pijem aj bylinkove caje, sem tam cvicim, ale akosi nic. Nepoznate nejaku technilu, ako to v sebe upokojit? Neviem sa ani vyspat, a budim sa v noci a zistim ze mam ramenna stiahnute ku krku ako cez den. Dost ma s toho boli chrbat. Ma niekto radu? Dakujem
Stala nervozita a napatie aj v noci
Inak, presne toto trapi aj mna a nepotesim Ta,,,Som v takomto napati uz par rokov. Ale
nevysiluj,,, / od slova saliet, nie silit / , neviem prepnut na tomto zdochliaku akupunkturne znamienka..
Co uz.
Najskor sa porad s dr., obvodnou najlepsie ak s nou mas dobry vztah.Ak nemas, tak to chod rovno
k psychiatrovi podla bydliska.. Tam papier nepotrebujes.
Ak si velmi statocna, kup si tie tbl v Lekarni prirodne bylinkove na soanie a upokojenie,
Vypichni tu neustalu vypeckovanu psychiku..., ze sa trasies a nevies sa sustredit, Zdorazni, ze nemas bludy, len si zvysene nervozna a mas nepokoj, ze nemozes spat....
Ved tak to aj je.
Urcite ti skusi odhadnut nejake lieky, tabletky, skus to v malych davkach. Moze sa Ti zvysit aktivita aj psychicka aj ta fyzicka. Nezabudaj na vitaminy - celu paletu B forte.Velke davky Cecka, toho prirodneho, zo sipiek,,
Idealne je, ak mas dobre vztahy v rodine. Vsetkych upozorni, ze si v liecbe a ked ti nechcu pomoct, nech Ta aspon nechaju na pokoji. Bude to chciet benzodiazepiny zo zaciatku, ale tomu sa nebran, aspon 2-4 tyzdne stlmia vzruchy, kym nenastupi ucinok AD. Nech Ti p doktroka napise skor lieky na skludnenie, nieco ako napr.Triticco. Dobre sa z neho aj spi. Mam skusenost, ze pacienti nevedia celkom vyjadrit, co ich trapi, ale Ty stale vypichuj nervozitu a nepokoj, nech Ti neda cosi, co Ta bude este viac znervoznovat.
Ked Ti mozem poradit, vyhladaj si zaroven aj psychologa, nech spolu s nim pridete na koren problemu. Lebo nieco Ti tie stavy sposobuje a darmo budes zobkat lieky, ak sa nevyriesi spustac.
Ked do pol roka budes pracovat na odstraneni priciny /musis byt otvorena aj sama k sebe/, tak potom budes znizovat davky az do stratena. Toto som Ti opisala ten najlepsi mozny postup,,
Ale ak mate v rodine depresiu, rodicia, ci surodenci, proste nieco dedicne, tak sa uplne spolahni a bud dlhodobo pod dohladom psychiatra. Tam nie je co vahat a su ludia, ktori beru lieky aj podstatnu cas zivota.
Sama musis citit, ako to s Tebou je. Cloveku moze naozaj niekedy prepnut a ist na tu vlakovu stanicu .. Ak mas len tazke obdobie, vsad na vela sportu, dobru stravu a vobec ,,,psychohygienu. Nic nepodcenuj, ale ani zo seba nenechaj urobit tabletkovu Zombie. Mysli len a vylucne na seba, teraz to potrebujes,,, Si vycerpana, podchyt to na zaciatku. Bude dobre.