hlada sa dobry endokrinolog

Príspevok v téme: hlada sa dobry endokrinolog
anjelicek

ahojte,bola som teraz na dovolenke a odpadla tam.lekar bol velmi ochotny a porobil mi vysetrenia. nepacil sa mi vsak moj vysoky tep. dostala som teda lieky a povedal aby som isla endokrinologovi.problem je ale v tom,ze chodim endokrinologicke a jej sa zda vsetko v poriadkum moj vysoyk tep a nadmerne potenie pripisovala len tomu ze som mala pred maturitou.viete mi poradit nejakeho v BA?

ooo

Ahoj Jeany, ja chodím do Ľubochne pravidelne, nemám ale nič so štítnou žlazou, iba takú špecifickú vec, nechcem to tu rozoberať, ale za odbornosť tých lekárov ručím, veľa som s nimi prešla...

jaeny

čauko anjelicek,dobrá je Mudr.Wolfová,je na poliklinike v Senici od pondelka do stredy,a štvrtok a piatok je v Skalici,tel.do Se-0346518118,SI-0346967519,je fakt dobrá,alebo BA-DOc,PAJER tel.už neviem,skús ja chodím k nej

jaeny

čauko anjelicek,ja som si myslela,že si z Martina,lebo Lubochna sa nachádza od Martina asi hod. cesty autom,my sme tam boli v marci,a myslím že to stálo zato tam ísť,lekári sú super a hlavne všetko vybavíš za doobedie a domov odchádzaš už s výsledkami a správnou diagnozou,moja dcéra sa už 2roky liečila na šž,mala totiž velký hrvol a stále chudla a tam jej odporučili hneď operáciu,operovali ju v BA ako mna a ,teraz je už v poriadku,myslím že tam je ozaj "špecializované pracovisko"pá

ooo

V Lubochni je Národný endokrinologický ústav, tam sú v tomto machri, lepší ako v BA. Je to pri Ružomberku, podľa mňa nezáleží na vzdialenosti, ale na odbornosti

dandyb

ja chodím k dr. Verešovi v poliklinike na Znievskej. Je milý, neskutočne pohodvý človek a mám z neho dobrý pocit. Určite odporúčam.