ahojte,bola som teraz na dovolenke a odpadla tam.lekar bol velmi ochotny a porobil mi vysetrenia. nepacil sa mi vsak moj vysoky tep. dostala som teda lieky a povedal aby som isla endokrinologovi.problem je ale v tom,ze chodim endokrinologicke a jej sa zda vsetko v poriadkum moj vysoyk tep a nadmerne potenie pripisovala len tomu ze som mala pred maturitou.viete mi poradit nejakeho v BA?
hlada sa dobry endokrinolog
skus DR. Malackú v poliklinike v Karlovej Vsi
Ahoj Jeany, ja chodím do Ľubochne pravidelne, nemám ale nič so štítnou žlazou, iba takú špecifickú vec, nechcem to tu rozoberať, ale za odbornosť tých lekárov ručím, veľa som s nimi prešla...
jej jeany si zlata:)) dakujem moc. hned v pondelok tam volam:)
čauko anjelicek,dobrá je Mudr.Wolfová,je na poliklinike v Senici od pondelka do stredy,a štvrtok a piatok je v Skalici,tel.do Se-0346518118,SI-0346967519,je fakt dobrá,alebo BA-DOc,PAJER tel.už neviem,skús ja chodím k nej
dakujem za rady,skusim teda obvolat nejakych lekarov
ahoj ooo,už si bola v Lubochni,kedy?
čauko anjelicek,ja som si myslela,že si z Martina,lebo Lubochna sa nachádza od Martina asi hod. cesty autom,my sme tam boli v marci,a myslím že to stálo zato tam ísť,lekári sú super a hlavne všetko vybavíš za doobedie a domov odchádzaš už s výsledkami a správnou diagnozou,moja dcéra sa už 2roky liečila na šž,mala totiž velký hrvol a stále chudla a tam jej odporučili hneď operáciu,operovali ju v BA ako mna a ,teraz je už v poriadku,myslím že tam je ozaj "špecializované pracovisko"pá
V Lubochni je Národný endokrinologický ústav, tam sú v tomto machri, lepší ako v BA. Je to pri Ružomberku, podľa mňa nezáleží na vzdialenosti, ale na odbornosti
ja chodím k dr. Verešovi v poliklinike na Znievskej. Je milý, neskutočne pohodvý človek a mám z neho dobrý pocit. Určite odporúčam.
jeany prosim ta kde je Lubochna? ja som z (MA) Malaciek a myslim ze do BA je to blizsie.