Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

erekcia

Príspevok v téme: erekcia
wqafqwgweg

Ahojte mám 14 rokov a mám frajerku a mám taký problém že stále keď som sňou a už len keď mi tvár pohladká stále sa mi postaví pri bozkávaní ani nehovorím..sme spolu už 6 mesiacov a ešte si to dajak nezvykám a chcel by som ju zobrať už kusebe ale bojim sa že budem mať stým problém že keď si napr lahneme a začneme sa bozkávať tak sa mi postaví,je to dosť trápne tak dajaké rady ?

Hen

Ako píšeš, máš 14 rokov. To sa ešte len sexuálne vyvíjaš. V tele sa ti deje mnoho biochemických procesov, výsledkom čoho je produkcia hormónov. Z nich najdôležitejší pre tvoj sexuálny pud je testosterón (TST).Hladina TST ovplyvňuje, že ti stále stojí :) Stačí hocijaký malý vnem (očný, ušný, telesný, pocitový, myšlienkový....) a už sa ti penis stavia do pozoru. Pre muža je toto prirodzená súčasť života (a pre teba tobôž, pretože si v procese sexuálneho vývinu) - treba si len na to zvyknúť. Mladé dievčatá sa tomu smejú, pretože nerozumejú procesom v mužskom tele (aj ked sa možno o nich učia), a taktiež preto, pretože nemajú penis... Proste, cháp ich. Niektoré veci sú v ženskom a mužskom živote rozdielne. Napr. menštruácia (dievčatá) a polúcia (chlapci) A nikdy nebudeš vedieť, ako sa cíti dievča, ked dostane menštruáciu, alebo naopak, dievčatá nikdy nebudú vedieť, aký je to pocit mať polúciu.
Ale ver mi, každý dospelý chlap si týmto obdobím prešiel, takže nie je to nič trápne. Je to proste ľudské, a tak to ber. A to, že sa ti postaví je znak, že si zdravý :) + dievčatá sa z toho smejú, lebo tomu nerozumejú. Ak dospejú, bude ich to tešiť, ked sa ti pri nej postaví :) (to zistíš neskôr)

Takže suma sumárum : Nie je to žiadny trapas, práve naopak, je to privilégium muža :)