Ahojte mám 14 rokov a mám frajerku a mám taký problém že stále keď som sňou a už len keď mi tvár pohladká stále sa mi postaví pri bozkávaní ani nehovorím..sme spolu už 6 mesiacov a ešte si to dajak nezvykám a chcel by som ju zobrať už kusebe ale bojim sa že budem mať stým problém že keď si napr lahneme a začneme sa bozkávať tak sa mi postaví,je to dosť trápne tak dajaké rady ?
Erekcia
Snohy, môj priateľ má to isté, presne ako ty. Tiež nevieme čo to môže byť. Má 23
Cawte mam problem s erekciou vobec mi nefunguje ako by mal vzdy ked ideme mat s priatelkou sex tqk postavisa pekne zacneme sexovat a po nejakych 15 min zacne pomaly padat nechapem tomu alebo sa nechce postavit vobec a pritom ma priatelka neskutocne pritahuje je krasna a toto ma velmi sklame vzdy a ktomu mam 25 r.
To je u mladých normálne, pred priateľkou by si sa s ničím nemal hanbiť. Ja by som povedala, že jej to skôr polichotí (ako väčšine žien) :) Iné je to, ked je v spoločnosti ešte iné dievča :D
Si dieta, to ano. Ale ak to zostane len pri tom bozkavani,ASPON do 15tky (kedy uz je zo zakona povoleny pohlavny styk) nemam nic proti.
A to, ze sa ti postavi pri bozkavani je normalne. V tvojom veku o to normalnejsie. Nema ti to preco byt trapne, ako vravim, je to normalne.
si ešte decko. Choď sa chystať do školy radšej. Na tvojom mieste si ho radšej umyjem aby sa ti nepostavil :D