Som strašne zalúbená do jedného chalana ale neviem ako mu to mám povedať? Poradíte?
Ako mu to mám povedať?
Doktor exitus-Presne to som myslela. ;-)
Opso-nemyslím nejaké nejasné signály, niečo jasné, ale nie každý chalan keď mu otvorene povie milujem ťa bude kľudný, keď on necíti to isté, môže sa vyplašiť. Ja som za veľmi otvorenú komunikáciu, ale rovno milujem ťa, keď sú zatiaľ iba kamoši...No neviem.
A čo sa toho darčeku týka, tak keď ti pomáha a chceš mu ho dať z vďaky, tak to je potom fajn a niečo také na dopnutie jemu napísať pekné potom je fajn.
Ale rob ako myslíš, má byť zamilovaný do teba a správania ktoré ide tebe zo srdca, tak buď hlavne sama sebou a čo ty považuješ za vhodné tým by som sa riadila.
Čo sa týka úsmevu, tak ja sa usmievam alebo žmurknem na veľmi veľa mužov a nie sú to žiadne signály. :D Toto považujem za úplne nepatrný náznak sympatie medzi známymi.
No hlavne nepiš Milujem ťa na ten listok lebo byť chalanom v jeho koži tak utečiem :D Skor niečo take čo mu dopne ako rada by som šla na rande do kina alebo niekde kde by si chcela isť.
Ja tiez moc nesuhlasim s pomocnicou. Nemam rada taketo vztahove taktiky typu nerob to, rob to, bud taka a onaka, nebud taka a onaka, bla bla.. z mojich skusenosti chlapi aj tak castokrat nasmu zenskemu naznacovaniu nerozumeju,.. nepochopia to.. ;-)
Ja na tvojom mieste ho zavolam von. Vsimam si tam jeho spravanie a ak by to bolo vhodne tak kludne aj po prvom raze mu otvorene poviem ako sa veci maju. Ak by som sa na to este necitila, tak by som sla znova von a znova.. a ak by som videla aj jeho naklonnost voci mne povedala mu to vsetko OTVORENE. Ale urcite by som nenaznacovala (fakt pri chlapoch castokrat zbytocne). Ja som jednoducho za ferove uprimne jednanie a aspon mne sa to vzdy vyplatilo.
a ako mu ho chces dat ? v praci ? postou? ci ako
Také že Milujem ťa sa nechystám písať ale niečo podobné hej. Ak by som teda zvolila túto taktiku. A ako mám vedieť či mi dá on darček a že na základe toho mu mám dať ja? To by bolo dobré naraz alebo po sebe ale čo ak mi ho dá tesne pred Vianocami a že sa nestretneme už?
Nesúhlasím celkom s názorom pomocnice.
Keď má dievča/žena o chalana/muža záujem, mala by ho prejaviť priamo. Čo ak o jej citoch chalan ani len netušín? A nejaké nejasné signály ani nemusí pochopiť. Keď sa naňho napr. usmeje, môže si myslieť, že si z neho robí srandu. Ak sa aj nechá navnadiť na úsmev, pri jej zneisťovaní si môže chalan pomyslieť, že o neho stratilo záujem.
Môžeš všetko, ale či to je dobrý nápad. Ak dá aj on tebe darček tak tam kľudne prilož niečo, že veľa pre mňa znamenáš...No neviem, chlapi nech sa vyjadria ako by zareagovali na lístok kde píše:MILUJEM ŤA.
Je to rozhodne romantické, ale možno by si si mala byť istejšia, že aspoň niečo z lásky cíti ku tebe aj on. ;-)
Tak či tak ti želám veľa šťastia.
mám medzi 20-25 :). Spolužiak to nie je, je to osoba čo mi pomáha. Myslíte že mu môžem napísať na lístoček vyznanie a dať mu to do darčeka na Vianoce?
Ahoj. Ale čím dlhšie budeš čakať, tak tým dlhšie nebudeš vedieť na čom si. Ak nebude zdieľať tvoje pocity, tak sa skôr z toho spamätáš, budeš vedieť na čom si a nebudeš v neistote. Ak bude zdieľať tvoje pocity, môžete byť skôr spolu posúvať vzťah ďalej...Určite nepríď za nim a že: ,,Ahoj, som do teba zaľúbená...tak chcem vedieť...no či ty tiež.´´
:D Daj mu najavo, že ti je sympatický, nemôže vedieť, že ťa má v hrsti, kedy len sa mu zachce. Nikdy nedaj chalanovi ktorého poriadne nepoznáš a nevieš, či cíti to isté, pocítiť ako veľa pre teba znamená, lebo to môže zneužiť, využiť to proti tebe. Prejav sympatie, uvidíš ako sa to bude vyvíjať.
Koľko máš inak rokov?
Nie je také zlé ak vie, kto si mu aj napísať, ak máš nejakú nevinnú zámienku, prečo. ;-) Ak si mu sympatická a sadnete si, potom ti na nejaký, druhý, tretí, štvrtýkrát napíše už on sám a prejaví iniciatívu, ak je ten typ chalana, čo sa prejaví a nečaká kým ho baba vyzlečie, vyzlečie seba a potom začne ak vôbec konať...You know what i mean. :D Možno to je ale nejaký spolužiak...neviem.
Tak veľa šťastia a hlavne naňho ani neskôr netlač, daj mu dýchať, zisti, či nemá babu, nakoľko neviem ako dobre ho poznáš, tiež verím, že vie, že existuješ, ak nie, toto je určite plán NO1. Snaž sa byť upravená, milá, sama sebou hlavne. Ak mu to povieš narovinu a necíti on to isté, tak ho možno vyplašíš, pričom by sa do teba mohol zamilovať postupne a mohlo by to dopadnúť inak. ;-) Uvidíš ako to dopadne, nechaj to na osud to bude najlepšie. A trochu osudu pomôž. ;-)
A je to tvoj spolužiak ?? Alebo kamarát s ktorým chodievaš von ?? Alebo je to brat tvojho spolužiaka alebo ako to je ???