Nevera???

Príspevok v téme: Nevera???
romanita

beriete bozkávanie sa s iným chlapcom v opitosti za veľmi veľkú neveru??...keď si neuvedomujete čo vlastne robíte....mne sa to stalo a priateľovi to nechcem povedať lebo si myslím,že by mi neodpustil...ja jemu by som také niečo aj odpustila,pretože viem aké ťažké je niekedy odolať-no s nikým by som sa nevyspala okrem neho....sú bozky až taká nevera???priateľa veľmi ľúbim a mám aj hrozné výčitky no skutky sa nedajú vrátiť

zrela zena

Romanita......po precitani vsetkych nazorov/ a to tu naozaj chodim len vynimocne/ sa mi pozastavuje rozum.Nevera tu bola po starocia,len sa tak otvorene o nej nehovorilo......takze ak si sa len s niekym bozkavala,kto ti bol prijemny i ked mozno by aj stal za hriech a ty si mu odolala,tak o aky hriech ide?Nebud smiesna .......zi a uzivaj si si zivot aj nadalej a nikdy sa nikomu espovedaj.....Tot moja rada.A to ver,ze Ti radi zivotom skusenna zena.

rise

jasne, ze sa nema bozkavat s hocikym, hocikedy..ale netreba robit tragediu z toho, ked sa to raz stalo..v tomto by sme sa mali ucit od muzov..tí urcite nerobia z komara somara ako my zeny

sedmikraska

takze podla vas sa ma teraz Romanita bozkavat kedykolvek s kymkolvek, ,,ved len vyskusa ako sa bozkavaju ini''? A Romanita, ked to bude robit aj ten tvoj, tiez si povies, ze to je normalne?Neradim ti tym, aby si mu to povedala, potrestala si sa sama tym, ze ta to trapi

veverka

to Romanita.....a to som si uz povedela,ze vobec uz nebudem na taketo fora odpovedat.Ale konecne si to pochopila a drzim Ti palce,takze vobec mu nic o takejto banalite nehovor...proste o nic neslo,len si sa s niekym bozkavala .....i ked Ti to mozno bolo prijemne,ale bud rada,ze si odolala.A toho si vaz.A ver tomu/ ja som uz dlhe roky zadana / a Linduska ma naozaj zle pochopila...mna nepodvadza manzel,ale myslela som uplne na nieco ine......takze nikoho si nepodviedla a ani o nevere neuvazuj.|Bud rada,ze si mala cest vyskusat ako sa bozkava aj niekto iny...xi-xi......a teraz ma tu ukamenuju naozaj!!!!!!!!!!!!!!!!!

romanita

no mne sa veverkin nazor celkom pozdava....nechchem tu tahat filmy ale aj tam si mozeme vsimnut ze je to bezne nieco take urobit a aj potom ostat s partnerom...sex to je uz ine,to je ta prava nevera.....som rozhodnuta nic nepovedat a pri zisteni zapierat...chcem si velmi udrazat vztah

linduska...

to veverka: takze podla teba je bozkavanie len uvolnenie a flirt....takze predstava tvojho manzela ako sa bozkava s nejakou inou je pre teba uplna normalka?to akoze ti to ani trochu nevadi?tak v tom pripade by som asi povedala ze o stastne manzelstvo nejde

veverka

sedmikraskaa....nemam uz chlapca,ale dlhe roky manzela.A kedze mam uz urcite skusennosti,tak viem co to nevera je.Takze bozkavanie s niekym je len take....uvolnenie,zabava,flirt....neviem ako to nazvat.Skoda,ze tu pisu len take 15 - 21 mlade zamilovane kocky a nie skusene ,zadane zeny.

zena

ľudia, co to robite za kovbojku ? aka nevera..jednoduchy pud, kt.v tu danu chvilu zvitazil..preco by o tom mala hovorit priatelovi ? preto, ze ma vycitky ? tak sa ich zbavi tak, ze svoje poklesky hodi na neho ?:))
tvrdite, ze sa milujete, ale sucasne by ste cloveka, kt. milujete kopli do zadku, len preto, ze sa bozkaval/a s inou.
Odporucam povzniest sa nad svoju jesitnost a nemylit si pojmy..milovat znamena nieco ine ako vlastnit...))