beriete bozkávanie sa s iným chlapcom v opitosti za veľmi veľkú neveru??...keď si neuvedomujete čo vlastne robíte....mne sa to stalo a priateľovi to nechcem povedať lebo si myslím,že by mi neodpustil...ja jemu by som také niečo aj odpustila,pretože viem aké ťažké je niekedy odolať-no s nikým by som sa nevyspala okrem neho....sú bozky až taká nevera???priateľa veľmi ľúbim a mám aj hrozné výčitky no skutky sa nedajú vrátiť
Nevera???
ci sa bez alkoholu nedokazes milovat?
ako moja,,,ja nikdy nemachrujem,,,ja nemam preco machrovat,,,som aky som a ja som so sebou spokojny,,,druhy nech si mysli co chce,,,a uz vobec nemam dvovod machrovat pred niekym koho nepoznam pretoze by to pre mna nemalo ziaden pozytyvny vyznam
teraz pravdu chlapci machrujete jeden pred druhym, abo vazne? Je to vtipne citat :)
ako mylovat sa??, alebo niekoho mylovat???
hlavne vsetky CUDZIE zeny su krasne...xi-xi.Ty bez alkoholu nedokazes milovat?To mas ako afrodiziakum ci co?
tha deee,,,ja a banovat?? aj ked sice noo,,,ako sa to vezme,,,nebanujem tie vecery lebo mi bolo vtedy fajne,,,,ale poviem ti thakto,,,setky zeny su krasne,,,len mi chlapi malo pijeme:D
tak,tak moja rec.Tak ale musis uznat,ze urcite nebanujes a mas aspon na co spominat,nie?
thak thak bratu,,,peace,,,a zeny tez thakze asi thak,,,
no ved preto! Normalny chlap,ked moze nezostane len pri bozkavani.Ale vyuzije a uzije si to az do konca.
a to len raz som zvladol viac,,,nesom az thaka svina:D,,,vem ze zeny su thake iste ale tha ja necem byt az thaky kruty