Dobrý večer.
Už dlhšiu dobu mám povlak na jazyku a zápach z úst. Môže byť príčinou zápachu z úst povlak ? Zmizol by zápach, keby som si jazyk čistila škrabkou na jazyk ? Dá sa škrabka na jazyk kúpiť v drogérii ?
Zápach z úst
najčastejšou príčinou je pokazený žalúdok (je prehriatý).Preliečiť ho akupunktú
rou-schladiť ho
Oliz si ruku a nehaj zaschnut a uvidis ze ti smrdia sliny a ked si napisal HP tak osobne by som nepatral dalej ak stomatolog kazove zuby vyluci a mas dostatocnu hygienu nemas co dalej riesit. HP helikobakter pyl. Sposobuje zapach od zaludka preto by som sa sustredil na liecbu a zapach uz nebude. Prirodne mozes jest kazdy den polovicu brokolice obsahuje sulforafan ktory je ucinny na hp.
Zápach s ust môže byť pokazeným zubom napr. Alebo to môže byť skôr si myslím prekyslením žalúdkom. Obmedziť potraviny ,. z bielej muky hlavne a cukor.Piť vodu s trocha vytlačeného citrónu, a vylúčiť rôzne pečiva a výrobky z bielej muky. odporúčam tmavý celozrný chlieb. namiesto bieleho.Jesť veľa zeleniny Už po pár dni sa to upraví.
skontroluj si mandle a nech ti odobrník spraví výter z hrdla aj s mandlí porpípade aj z jazyka.
Skús si vyčistiť všetko v tvojich ústach. Keď ten zápach nezmizne, máš odpoveď (helicobakter).
Sam si si aj odpovedal. Pricina tvojho problemu. Sustred sa na helicobaktera.
hela hela - Chodila som na gastro a zistili mi helikobaktera. Predpísali mi niečo, no neužívala som to (moja chyba). Neviem, ako som na to teraz.
V drogerii skrabku kupis, ale mozes pouzit nieco podobne ciste plastove, co mas doma.
Ak bude pretrvavat, tak pani doktorka vysetri zaludok. Tazko povedat, mozno mas helicobactera,
alebo ine. Urcite nezomries >) Zastav sa aj u zubara pre istotu.
Urcite to je bud z toho, alebo zo zaludka.. ak fajcis, tak z toho vznika zapach z ust.