Poraďte mi, už som zúfalá !!!!!!

Príspevok v téme: Poraďte mi, už som zúfalá !!!!!!
Smradoska

Prosím vás, potrebujem radu, lebo som už zúfalá.
Mám 19 rokov a strašne sa v podpazuší potím. Aj krátko po sprchovaní. Problém je v tom, že môj pot strašne smrdí. Aj keď si dám antiperspirant/deodorant/voňavku, skombinuje sa to a je z toho horší smrad, než predtým.

Čo mám robiť ? Už z toho mám mindráky.

NaRovinu

hela hela - A čo keď si to nenamýšľa ? Čo keď naozaj páchne ? Jasné, ak ide o takéto veci, tak si ľudia namýšľajú.

Lubossss

Asi tak 98% muzov ma rado zensky pot. Muzi aj zeny maju feromony v pote tak by som sa tym moc netrapil. Cerstvy pot nesmrdi len to len pach ktori vseci pozname. Nepuzivaj ziadne vonavky ci sampony len sa osprchuj raz denne a vsetko bude ok.

hela hela

Myslim, ze si to namyslas. Popros dobru kamosku, nech Ti utvrdi alebo vyvrati Tvoj dojem.
Ak sa normalne bezne umyvas, nemozes pachnut. Jedine, ze by si mala snad cukrovku, ale
to Ti potvrdi, ci vyluci skolska lekarka, ked Ti pichne do prsta. Nerob paniku a ries... nech sa
nezamotas do nejakych skreslenych tvrdeni. Najskor Ti nie je nic, ale ... skolska lekarka atd atd.
to isti. cau

Opso

Pach potu je úplne prirodzený, je to prirodzený pach človeka. Pach je niečo, vďaka čomu môžu ľudia nadväzovať kontakty, spoznávať sa, hoci si to neuvedomujú. V ríši zvierat to tak funguje a my ľudia sme na tom rovnako. To len dnešná doba degraduje všetko, čo je prírodné, prirodzené pre všetky živé organizmy. Ja žiadné antiperspiranty, voňafky či iné chemické, zdraviu škodlivé tekutiny nepoužívam. Komu vadí môj ľudský pach, nech sa odo mňa vzdiali a dá mi svätý pokoj, nikomu sa nevnucujem, no proti prírode nepôjdem.

antiperspirant

tak potom skus ten Driclor aj ked ja sama niesom za taketo niekolkodnove protipotive antiperspiranty. mam dojem ze to moze byt nebezpecne

Smradoska

antiperspirant - Používam dove maximum protection (nájdi si ho, ak nepoznáš), trošku pomáha, ale potrebujem viac.

antiperspirant

zalezi aky antiperspirant pouzijes. mne najviac vyhovuje tuhy dove. predtym som skusala spreje tekute gelove no a takisto rozne znacky, garnier rexona fa.. no najviac mi zabera tuhy dove.Vyskusaj aj ty rozne veci, nie kazdemu sadne hocico. a taktiez pozor, nie ze pouzijes klasicky deo sprej, ono je totiz rodiel medzi antiperspirantom a deodorantom