Medicína

Príspevok v téme: Medicína
anonym45058

Zdravím,som druhák na gymnáziu,podľa úspechov a hodnotení je najlepšia na Slovensku,takže je to fakt ťažké a doteraz som uvažoval,že sa budem venovať právom a chcel by som maturovať z DEJ a OBN,ale keď si to tak uvedomím BIO ma baví oveľa viac ako DEJ...Lenže problém je v chémii...Nejak v nej neexcelujem,mám trojky,občas nejaká štvorka lebo tomu absolútne nechápem a keď sa pozriem do zošita tam vidím len reakcie,žiadne vysvetlenie...Moja otázka znie,či predsa by som to mal skúsiť a začať sa riadne učiť a skúsiť to,alebo sa nato vykašľať?Keďže tej chémii nerozumiem..Na ZŠ som bol strašne dobrý v nej a zrazu tu to opadlo..Možno je chyba v učitelovi.Môj celkom nereálny sen je byť chirurgom,lebo tá práca by ma napĺňala a strašne ma to zaujíma a vedel by som sa v tom predstaviť...A druhá otázka je na medicíne fyzika? Tá biofyzika spočíva v čom? Nejaké príklady? Lebo pochybujem,že tá biofyzika je nejaká taká ako v škole fyzika,lebo by to ani zmysel nedávalo..Ďakujem za rady... :|

Alkaaa

Chemia na gympli je lahka co si...skus sa tomu visc venovat pripadne pozri nieco na internete. Ja som vzdy z nej mala jednotky, dvojky a normalne som sa ju len ucila pravidelne.