Vzťah v 15

Príspevok v téme: Vzťah v 15
Elenaelik

Ahojte :) moja sestra ma 15 rokov,je vyspela (ovela viac nez ja v jej veku) a nema vobec kamosov. Teda. Tento rok stretla 19r. chlapca a obaja si sadli,asi po 3 mesiacoch zacali spolu chodit. Chlapca som si overila,nema ju len na sex. Su spolu uz hadam 2 mesiace a pol. Chcem sa len spytat,co ai myslite vy o vztahu 15r.baby a 19.r. chlapca. Rodičia vravia,že to sa casom strati,Ninka mame vravi o chlapcovi vsetko. Ale ja mam z toho divny pocit,ze co si pomyslia susedia atd. Ak poviete aj vy,ze v poho,tak to nebudem brat tragicky :) dakujem za odpoved ;)

rypala

bud je to fake tema alebo neviem... nepride mi to ako keby to pisala stastne zasnubena :D vyspela zena.. co si pomyslia susedia?? :D nema ju len na sex a po dvoch mesiacoch sexuju hej? no ja ti neviem, mam pocit ze tuto temu zalozil nejaky uchyl :D

fikifiki

Neslusna Lolka hladala slusneho chlapca, ktory nechce hned sex a sama dala uz pred 18tkou? Strasna nekonzistentnost Lolka, co ty sem davas. Hras sa na dobru a slusnu, sama sexujes pred 18tkou a skaces tu do ludi, ktory pochvalili tvoj nazor.

Lollka

Ja som mala prvy vztah v 17 a prvy sex 3 mesiace pred 18 a patrila som v nasej triede medzi posledne 3 panny. Niekto dozrieva skor, niekto neskor. V 15 je to v pohode, vekovy rozdiel je prijatelny, ak je to slusny chlapec tak mozno im to dlhsie vydrzi. Mam kamosku co mala vztah od 16 do 28 rokov (potom sa rozisli) a sestra dalsej kamosky ma vztah od 15 a vydrzalo im to, neskor sa zobrali, maju deti a stale pekny vztah. Ty bud rada ze tvoja sestra nestrieda znamosti lebo aj take su, ale ma jedneho slusneho chlapca.

grckagrc

18 rocna chodi s 30 rocnym???
Si fakt neviem predstavit, co by som s takym deckom riesil, to musi mat pedofilne sklony.

Pod 30 ani neni kvalitna zena pre 30tnikov podotykam. Rovny nech si rovnu hlada.

Bnb

Jasné, je to v poriadku :) Slečny proste dospievajú aj psychicky rýchlejšie (aspoň niektoré) a tak si hľadajú starších chlapcov. Takýchto vzťahov sú trilióny a je veľká šanca, že im to dlho vydrží. Nie je to veľký vekový rozdiel, a keby sa za to posmievali, tak sú hrozný hlupáci.

Elenaelik

Tak super. Len aby nejaky susedia co mame sa jej neposmievali,lebo to by bolo hrozne. Myslite,ze 19.r. chlap dokaze milovat 15??