Intolerancia na niektore potraviny?

bribar

ja som mala čisto potraviny,histaminová int. sa robi oddelene,tiež je to drahé.Ja som tiež u Albertovej bola,ona mi odporučila toto vyštrenie u nej stojí 300 € ale keďže som z východného Slovenska mne sa neoplatilo pre test cestovať do BA. Ona mi hovorila,že to robia na viacerých miestach na Slovensku,len nech si nedám robiť,že krv si posielam poštou,lebo to je blbosť.Nazov testu Food print 200

uwewq

No som zvedavy chystam sa aj ja ist co mi tam vyskoci dost som schudol nechuti mi moc jest a jed volaco zjem tak mi byva trosku blbo od zaludka tak som zvedavy ci nahodpu ten lepok alebo volaco tam nebude robit sapataty

testy

Mne robili testy u Albertovej na veľa potravín, diétu mám tretí mesiac, začína to byť super. Už ma nenafukuje nemám kŕče dobre mi trávi veľmi sa to zlepšilo. Prvý mesiac diéty nič moc ale teraz je už fajn.

bribar

Ahoj mne zistili.Vyštrenie je dosť drahé.Ja som mala ešte mám zníženú imunitu,alergie,hančky,zápchy,polycistické vaječníky,zapélené vyrážky,raz chudnutie raz priberanie bez príčiny,únavu,migrény.
3 mesiace dodržiavam diétu,nie stále sa mi podarí hlavne keď nie konzumujem jedlo doma.Dosť sa mi zlepšilo akné mi zmizli,nemám hnačky,zápchy,migrénu a po 3rokoch som dostala menštruáciu bez hormónov.Telo potrebuje čas kým sa ti dá do poriadku.
Ja mám na kravské a ovčie mlieko,vaječný bielok,pšenicu,jačmeň,slnečnica,hrášok,rebarbory,reďkovka,zemiaky,kávu,rybu(platesa),quinou,čierné/biele korenie,figy,paradajky a kola orech.