Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Smrt matky

Príspevok v téme: Smrt matky
Jarosik

Ahojte,pred 2 mesiacmi mi zomrela mama,mal som s nou dobry vztah az na par hádok ,ktore obcas vyvrcholili az k agresivite z mojej strany,ked som sa rozisiel s priatelkou,,,,
Ide o to ze chytil som jej ruky ked mi sla dat facku,raz som ju poslal do pi...,raz som bol na mol a vraj som po nej strasne krical ale neviem co,na druhy drn som sa jej stale ospravedlnil a ona sa niekedy hnevala mozno 5 dni ale potom mi odpustila.zomrela rychlo na infark,chodil som s nou po nemocniciach,vysetreniach ,,,,nebavili sme sa uz o tom....ide o to ze otca mam alkoholika co nas videl sa hadat a tetaz mi to vycita a kazdemu vravi ze som ju tyral a bil a pod.mam hrozne vycitky,viem ze az takto to nebolo ako vravi otec ,tak nechapem preco lazdemu tvrdi ze koli mne zomrela ze som ju bil...pomozte mi

Jarosik

Ide o to ako tak vlastny otec dokaze nadavat na vlastne dieta,povymyslal si ze som mu poktadol peniaze atd .je toho vela,,stale mi vycita ze som ju bil a pod.bludy ktore vobec niesu pravda....hadky boli ako matka so synom ale utcite by som ju nebil.....on to rozprava po dedine vsade ,hocikomu koho stretne,zo seba robi obet ako trpi a na mnna nadava ,a teraz kazdy na mna pozera ako na nejakeho grazla,pritom nim nieson,v zivote som nikomu neublizil skor pomohol a on zo mna spravil pred ludmi hovedo ....uz nevladzem dalej

Kycera

Aby si ospravedlnil svoje chovanie pred sebou a ostatnými. Ľahšie je zvaliť vinu na druhého, ako si ju dokázať priznať a zmeniť svoje chovanie. Namiesto toho, aby už konečne prestal chlastať a postavil sa k problémom ako chlap, chová aj naďalej ako slaboch.