Muži, mládenci otázka na Vás..

Príspevok v téme: Muži, mládenci otázka na Vás..
dievca24

vysvetlite mi prosim preco pri rozhovore so zenou , neviem ci to robite aj mimo toho ale mne sa stava ze jeden kamarat ked sa so mnou rozprava tak sa pocas rozhovoru zacne dotykat rozkroku proste tam kde ma zips na nohaviciach alebo aj vnutornej strany stehien a niekedy ked sa spolu bavime tak to zacne robit a potom ide rychlo na vecko a niekedy sa tam dotyka, skrabe a naprava si to na vecko nejde.
Stava sa mi to pri jednom kamaratovi ale uz sa mi to stalo aj pri inych muzoch a neviem ako sa v tej chvili spravat, je mi to trapne a tvarim sa ze to nevidim a snazim sa pri rozhovore divat nahor len aby mi tam podozrivo nepadol zrak dole :D
Ako, preco to robite?
Dakujem za odpovede :-)

Duroo

Skôr to bude tým že ako už bolo spomenuté nosia tesné spodné prádlo či nohavice a penis a vajka majú potom veľmi natlačené a pri pohybe ich to tam tlačí. Alebo chlap ktorý ho má veľkého tak mu to pri pohybe tiež zavadzia tam a potrebuje upraviť si ho
Vysvetlenie je celkom rozumné aj to v tom linku čo je článok nižšie uvedený link
Je dosť možné že majú aj tie filcky ale ja to tiež pozorujem aj u mužov ktorý sú výzorovo na úrovni a určite nezanedbávajú hygienu intímnych partiíí takže tu sa nebavíme o nejakých bezdomovcov a drogovo závislých či tých čo navštevujú bordel a prostitútky
PS: viete baby mať takého hada v nohaviciach a čím dlhší tým väčší problém ho tam udržať pri pohybe :D
veď to majú podobný problém aj prsnaté ženské ktoré si tiež musia naprávať prsia v podprdách lebo pri pohybe im vyskakujú ven :D

smss

Moze byt, ze mas blchy, alebo vsi a ked sa s niekym bavis, tak na neho preskocia a potom toho chlapca svrbi penis, alebo vajcia. Castejsie umyvat by si sa mala.

zemina

Vtipná téma :-)
Možno je to len tým že nosia dosť tesné slipy, trenîrky či nohavice...
Alebo ak máš odvahu tak sa ich spýtaj :-D

Matusisko_xD

Podľa toho čo píšeš si ešte asi na základnej škole, pretože takéto pi... riešiť je naozaj na zamyslenie.

grckagrc

No daj, dnes som fajnucko rozbehnuty :-))

Robia to niektori neandrtalci, ktori sa ho musia furt dotykat. Normalni, domestikovani muzi to nerobia.

Neboj sa, nerobi to, ze ta chce pretiahnut, alebo sa mu pacis. Proste je sam hotovy zo svojho pejka a musi si ho stale kontrolovat, ci je tam a v poriadku.