Ureaplasma POMOC!- pálenie pri močení, (ne) úspešná liecba

Príspevok v téme: Ureaplasma POMOC!- pálenie pri močení, (ne) úspešná liecba
Majka1243

Ahojte lekár mi oznámil že mám ureaplasmu, predpísal mi vaginálne tabletky a antibiotiká...antibiotiká mám už skoro douzivane, vaginálne tablety ešte mám lebo mi ich užívanie narušila menštruácia...včera večer som začala cítiť nepríjemné pálenie pri močení...mám chuť stále sedieť na zachode. Moze to byť z tých liekov? S partnerom sme spolu 6rokov, k nevere vraj nedošlo z jeho strany...je pravda že sa to moze v tele držať aj roky a nemusela som doteraz o tom ani vidieť? Dúfam že to je liečiteľné ...A chcem sa spýtať ohľadom pohl. styku...asi úplná absencia však? Vďaka za každú odpoveď

Rene1337

Vela nakaz je nebezpecnych. Casto vracajucich nerozumiem ale preco dal doxy ked vie ze vela pripadoch je neucinny a slaby. Ze by peniaze za recept? Da sa to odstranit cielene a systematicky kvalitnymi prirodnymi preparatmi.

Jadierko

Táto nákaza je veľmi nebezpečná. Tu nejde len o štípanie alebo pálenie ale má to dopad na celkový organizmus.

Jadierko

Majka, obráť sa čo najskôr na dr. Albertovú z Bratislavy, ja som sa s tým u nej liečila a mám našťastie pokoj. Ona je na tieto veci odborníčka.

Heisenberg

Ahoj, s ureaplazmami mam bohate skusenosti... asi rok ma to trapilo ako muza co som chytil od frajerky. spolu sme sa liecili. Najprv klasicky doxycyklin - to som nemal pocit ze mi zabralo, avsak tazko povedat nakolko mi kontolny vyter neurobili, ale tazkosti som mal.. Nakoniec co mi da sa povedat pomohlo bolo to ze mi infektologicka predpisala asi 5 baleni summamedu, ktoré som bral cyklicky... cize 5 dni beries a 5 dni pauza a takto tusim tri cykly ....patogeny to fakt nici tento mechanizmus ucinku. Cital som dokonca o pripadoch kedy na ureaplazmy dali aj vankomycin - jedno z najsilnejsich ATB ake su - ale samozrejme aj pre telo nicive, ked uz nic nezaberalo. Nezabudni stale brat probiotika pri uzivani ATB aby sa nepremnozili kvasinky, lebo sa dostanes do akeho si cyklu ze z jedno sa vyliecis a do dalsieho ochorenia spadnes. Vela sil a stastia prajem.

Rene1337

Ucinejsi je minocyklin. Hlavne uzivaj probiotika vzdy vecer s jablkom nech sa ti rozmnozi co najviac prirodzenych b. s odstupom atb minimalne dve hodiny. Po atb sa castokrat vracaju zapaly opatovne s odstupom casu, enzymi by boli teda na mieste.Vela tekutin aj ked to stipe potrebujes to vyplavovat a stale precistovat.

Majka1243

Rene- Ano Atb mam doxyhexal tusim a vaginalne tabletky mi dal lebo som mala vytok. Niesu moc ucinne tieto atb? V pondelok idem na kontrolne stery po atb...dufam ze zabrali lebo uz mesiac s partnerom abstinujeme. Neviem ci mozme mat sex aspon s prezervativom? Mne sa nieco zda ze mi tak lekar povedal ale niesom si ista.

Rene1337

Ureaplasma urealyticum sa povacsine chyta oralnym s. Kup si caj na mocove cesty a pi ho aspon 12dni. Neviem ake atb ti dal lekar na urea sa dava zastaraly doxy a azi z tych lebo urea ma stenu ktora chrani a tazko prenikaju atb ako su penicilinove maju nolovy efekt. Je vela na
prirodnej baze ktory tento problem vedia odstranit.vagin tabl ake ? Wtf

ObycajnaZena

Skús vyšetrenie u dr. Albertovej. Ja som k nej chodila s iným problémom ale ženy tu dosť často píšu že si to liečili a vyliečili u nej.