Dobry den, to preco ste zamkli tuto diskusiu?
www.zdravie.sk
Akoze... vazne... filozoficke temy, ktore riesia dolezite otazky, ktore suvisia aj s vierou a nabozenstvom, inteligentnu diskusiu len tak zamknete? Preco? Vazne, PRECO?
A dalej, preco ste "iba" zamkli tuto diskusiu respektive, pride mi nevhodne tu zobrazovat pohlavne organy, kedze sem chodia aj deti. ten obrazok by som vymazal, toto je uplny for.
www.zdravie.sk
Ako vazne? Fotky penisu na stranke zdravie.sk? A vy tu temu iba zamknete?
Vyjadrujem nespokojnost s moderatormi na tomto fore. Podla mna, mate medzi sebou, nejakeho divneho cloveka. Navyse, dalsiu temu uplne vymazal, co je vrchod drzosti.
Ako, niekolko stranovu slusnu diskusiu o tom, co priniesol kapitalizmus a nespokojnost s ludmi, vymazete... hej? Ale fotku penisu iba zamknete...
Takze ak sa situacia nezlepsi, vyzyvam ludi, aby sme sa zacali organizovat, a zacat hladat nejake lepsie forum, respektive zalozit nove forum s rovnakou tematikou ako tu, ja som uplne rozhorceny takymto clovekom v moderatorskom tyme. Ludia vkladaju cas do prispevkov, a vy im zmazete temu, lebo sa vam nehodi, ze niekto si dovolil diskutovat o komunizme, alebo... o manzelstve a viac zenach... co vam preskakuje? Vyjadrujem nespokojnost!!! A prosim administratora, alebo niekoho zodpovedneho, aby presetril co sa to deje, a dotycneho cloveka odstranil z moderatorskeho tymu. Takyto clovek nema co rozhodovat o diani na fore, podla mojho nazoru. Ak sa situacia nezlepsi, bohuzial odchadzam, ja sem nebudem investovat energiu a cas, ked tu niekto maze temy, ktore nijako neporusuju inteligentnu diskusiu, iba diskutuju o niektorych problemoch. A takisto ziadam vysvetlenie.