Sex pred svadbou ?!

Príspevok v téme: Sex pred svadbou ?!
Agnesska

Zdravím, čo si myslíte o sexe pred svadbou ? V dnešnej skazenej dobe to už asi aj normálne je ... mám plno priateliek, ktoré sa chodia takto zabávať, vyspia sa s hocikým a z ich "posteľových zážitkov" sa mi chce vracať, argumentujú to tým, že žijeme len raz a život si treba poriadne užiť ! Mám 22 rokov okolie si myslí, že som prišla zo Saturnu, keď toto nevnímam ako druh zábavy ...Mne to, ale príde nechutné a zvrátené keď s vami muž chce na prvom rande vliesť do postele... možno som naivná, keď si myslím, že nájdem muža ochotného počkať do svadby, ktorý nevníma len fyzickú krásu. Nehovorím, že som škarednica a nezájdem niekde do baru. Mala som už pár vzťahov.

Laurora

suhlasim uplne s a_dr1a

samozrejme sex na jednu noc s neznamymi je jeden extrem, ale sex po svadbe je uz druhy extrem, ktory mi tiez pride trosku prehnany, nutit seba a hlavne partnera, ze musite pockat do svadby inak o teba pride... laska je o davani a dostavani, nie o dohodhach, ze ak nevydrzis cakat do svadby tak ma stratis...

Nie je to vobec dobou, sex na jednu noc bol a je praktizovany istymi skupinami ludi, ja osobne som nikdy nemala ani okolo seba nemam dobre kamosky, kore by to praktizovali. Takze zrejme nemas prave morale kamosky, to je vsetko.

a_dr1a

Agnesska. Myslim si, ze na milovani sa s milovanym muzom (pred svadbou ai), nie je nic zvratene ci chore. Je to nieco krasne a naplnujuce, ked si navzajom s partnerom vyhovujete, sedite ladite v kazdej dolezitej oblasti, kde patri okrem ineho aj intimita milovanie sex. Ty spominas kamosky, ktore striedaju sexualnych partnerov. Ale toto co ony praktizuju, nie su predsa vztahy. A ak hladas koho hladas, tak ho hladaj a zameriavaj sa skor na miesta, ako ti tu pise Sophi. Na lasku a vztah vzdy treba (aspon) dvoch. Ak najdes muza, ktory to bude citit a chciet rovnako ako ty, bude to fajn. Ale nikdy nepodmienuj nieco za nieco. Ze milovanie sex az po svadbe. To uz je potom skor viac "obchod", nez laska. Ale to je len taky moj postreh na okraj)

Sophi10101

Ja mám rovnaký názor... Tiež sa mi nepáči tento spôsob života, keď počujem moje kamarátky a kamarátov ako rozprávajú o "noci s neznámou/neznámym" a ako proste striedajú partnerov jedna radosť... Tiež vyzdvihujem myšlienku ,že sex patrí až do manželstva ... A čo sa týka chlapcov, tak ver mi, existujú takí, ktorí zdielaju rovnakí nazor... Len ich človek nesmie hladať v kluboch , na disco.... Ale pri mužoch je to o čosi náročnejšie, ale nájdeš ich hlavne v kresťanských spoločenstvách

Kubo11

Agnesska, prezraď mi, prosím Ťa, ktorá doba nebola skazená, keď tvrdíš, že tá dnešná je skazená. Daj roky od - do.

ohgirl

Tak proste urob to že si budeš riešiť svoje, počkáš si do svadby ak sa nájde nejaký ochotný (fakt prepáč ale silno pochybujem) .... a nerieš kamaratkine zážitky z postele a ked ti to vadi tak sa zober a proste odíd. A nie, není to skazená doba :) Na sexe nieje nič zle a je úplne normálny.