Ahojte, prosim vas viete mi poradit ako ozivit suche vlasy, ktore sa velmi lamu a trhaju sa? Kadernicke chodim kazde tri mesiace, davam si robit vzdy dvojity melir, ale dofarbuje mi len korienky odrastene vlasy, no aj tak sa stiepia a pri zmyvani si potiahnem vzdy vela vlasov a ked mi uschnu vidim kopec kratuckych vlasov co sa poodtrhali, bojim sa, ze zostanem holohlava alebo na jezka. Svoje prirodzene mam hnede vlasy a velmi jemne. Vela zien si farbi cele vlasy aj kazdy mesiac a drzia im. Mne sa na sebe melir paci, len neviem co s tymto problemom, musim sa len vzdat tej blond farby? Pouzivam rozne masky, olejceky, nesusim si vlasy a aj tak su v zlom stave. Taktiez uzivam aj dva roky zinok vitamin B aj C.
Lamu a trhaju sa mi vlasy
vlasy sa trhať nemajú, pokial to robíš koli nejakym psychickym problemom chod ku psychologičke...
vlasy si rozčeš pred umyvaním , potom sa lepšie rozčesavavaju, a česať cuché, nie mokre...
nešuchať ich šamponom, len hlavu masirovať a šampon vyžmykať jemne po vlasoch,
a tiež nečuchať ich uterákom...
mala by si sa rozlúčiť s melírom... melíry su už ajtak OUT, už sa nenosia... ničí ti vlasy...
otázka je ako sa o vlasy staráš? čo im ponúkaš? ked od nich niečo vyžaduješ?
používaš pri každom umývaní kondicionér, používaš masky na vlasy?
ak nie, tak sa nečuduj....
kup si kokosovy olej , nepíšeš aku máš dlžku no to je jedno, ajtak je zima, vlasy ked su rozpustene sa ničia jednak zimou , mrazom, tiež trenie o oblečenie, pri obleiakní, vyzleikaní, zamotávanie do šálu..
to všetko ich ničí... nos chvilu v cope, drdole, alebo zapletene a maj v nich kokosovy olej... skus tak mesiac a uvidíš rozdiel...
olej na končeky z DM, kondicioner Kallos kupujem z notino
-odkaz odstránený-
Nikto uz neporadi?
Dakujem, ale ziadny konkretny clanok sa mi neotvoril, iba o vieckach nieco.
och som sa pomýlila, som mala na mysli www.skvelazena.sk :)
Ja osobne s týmto problém nemám a to si aj farbím vlasy.. ale možno by som ti poradila týmto článkom www.inazena.sk dočítaš sa tam zaujímavé veci. Lebo radiť v tomto je obtiažne.. to, čo jednej pomáha, nemusí druhej..