Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pochybujem o svojej sexuálnej orientácií

Príspevok v téme: Pochybujem o svojej sexuálnej orientácií
Anonymause

Dobrý deň. Neviem, ako ďalej. Mám priateľa cez rok. Sex je viac ako dobrý, samozrejme niekedy 12 hviedzičiek z 10. Milujem ho, iba pri ňom som doma. Avšak neraz som sa pozastavila nad myšlienkou, že by som mohla byť lezba. V tej chvíli moje telo zachváti nával paniky. Trasú sa mi nohy a chcem si oči vyplakať. Nikdy som neriešila to, že by som mohla byť na ženy. Odpudzuje ma táto predstava. Nijaká žena ma nepriťahovala ani nepriťahuje. Cítim len zmätok a zakaždým sa objaví v tých najťažších časoch. Každá osoba, ktorá ma zaujala bol chlap. A úprimne, tá moja mladá mi úprimne stačí. Výhybam sa kontaktu so ženami, pretože im sama nerozumiem. Sme naozaj zvláštne tvory, ktoré znesú všetko a ešte viac. Ale ja sa chcem o svojho priateľa oprieť, škrabkať jeho bradu. Môže to byť obranný reflex samej pred sebou, pretože ňou naozaj som?, alebo len potrebujem reset, lebo už nezvládam život sám? Ďakujem za hoci čo!
PS: večne príliš rozmýšľam

LAXMI

Nic nenasvedcuje, ze nou si. Teba to, len napadne a psychicky sa z toho zrutis?

To akoze, ked chces partnerovi skrabkat bradu, tak si lezba? :)) Musim to asi tiez prestat robit.

Ako napisala Katuska.

Yesyesyes

ale vsetko je mozne, ze si aj obojaka.a to je velka vyhoda,nemusis sa omedzovat nejakymi pohlaviami...aj obojakost vraj existuje

katuska543

Tak to je podla mna blbost, ze by si bola na zeny...to by sa ti prejavilo uz ovela skorej a to by si sa nad tym ani nezamyslala, pretoze by ti to prislo prirodzene....a keby si bola na zeny, tak by sa ti predsa nepacili muzi...a nie ze by si s nim este mala aj sex...podla mna by si sa mala zamerat na svojho partnera a nie riesit blbosti