panna ci nie

rose156

no podla mojho nazor je omnoho lepsi skuseny muz lebo vie ako na to a zhruba co by sa mohlo zene pacit, ako chlapec ktoreho treba zaucat a uz vobec si nevime predstavit pannu a panicom - ci potom vobec k niecomu dojde alebo asi skor nie, ...ale v zaklade myslim ze ked toho cloveka lubite nadovsketko tak vam je to uuplne ale uuplne jedno, ja osobne mam radsej skusenych, al eraz som mala panica a lubila som ho tka strasne moc ze mi to bolo srdecne jedno...cize najdite si takeho ktoreho budete milovat viac ako ten pocit rozkose

jerry

ja som mal neskusenu babu. a je mi to jedno ci je alebo nie je skusena. je to zaujimave s neskusenou ale nemusim take vyhladavat

gabka

Rebelix,ok :)veď ja som na tom tak isto..so svojím priateľom som 2 roky a veľmi sa ľúbime,no sexovať sme spolu začali až po roku a pol...a tiež viem, že iného už nechcem..

rebelix

Gabka, všetko čo si napísala, je aj pravda. Ja vždy hovorím, že najprv spoznaj človeka... Žiaľ ludí, ktorí sa pred frajerkou tvári ako anjelik a opak je pravda :( A keď ťa to zaujíma,nechcel som byť taký ako moji kamoši. Mohol som mať aj iné baby, ale mal som len jedinú, ktorú veľmi lúbim. A nelutujem, že som žiadnu inú nevyskúšal...

gabka

Rebelix, ja si myslím, že je od vás chlapov, ktorí spíte s babami bez ohľadu nato ci je pravá alebo nie,pokrytecké?prečo?vieš vyspíš sa s nejakou..rozídete sa..a čo teraz?ona si možno myslela,že si ten pravý a zrazu je koniec...alebo milujem keď chlap,ktorý strieda baby v posteli ako ponožky, povie, že za ženu si vezme jedine pannu...to je taký pokrytec, že to až bolí...Ps.neviem aký si ty..tak to neber osobne :)

rebelix

Tak ja by som určite chcel neskúsenú babu. Kam by sme sa dostali,keby sme skúšali baby alebo chalanov??? Veď to sa netreba učiť ako keď sa niekto pripravuje na hodinu nemčiny. Cením si také baby, ktoré čakajú na toho pravého. A potom... ;o)

suns

hej, kywi, dobre si to povedala:) my s priatelom sme na tom boli rovnako, a nie je nic krajsie, ked sa dvaja naozaj miluju a zaroven spoznavaju, ake krasne veci sa daju vymyslat ...:)

kywi

my sme s priatelom boli obaja este uplne neskuseni,ked sme sa dali dokopy a postupom casu sme zacali skusat vaci,ktore sme nikdy predtym nerobili a aj sex.a citila som sa mozno i preto uvolnenejsie,bo som vedela,ze ma nemoze s inou porovnavat,kedze ziadnu este nemal.;)a postupne sme prisli na to ako co treba robit aby sme z toho mali obaja pozitok.v takomto vztahu,kde su obaja neskuseni ide,myslim, o to,ze vzajomne zistujete naraz ako to druhe pohlavie reaguje na urcite podnety bez akychkolvek zabran,kedze sa nemusi ani jeden bat ci to robi dobre,ci sa nestrapnuje,pretoze v ociach toho drheho nech by robil cokolvek,vyzera uplne normalne a nemysli si nic-nema s cim porovnavat.dufam,ze st apson troska pochopili a vysomarili sa z toho,co som napisala.:D

wtwt

A vadi vam chalanom ked uz baba nie je panna? No lebo su taky co su nabozensky zalozeny a tym to asi vadi ale myslim teraz tak vseobecne.