produkty na regeneráciu vlasov

Príspevok v téme: produkty na regeneráciu vlasov
vlasyyyy

Ahojte, viete mi poradiť šampon a kondicioner, po ktorom by som mala krásne hladké a ľahko rozčesateľné vlasy? Mám ich suchšie a zničené, stále strihám no veľmi sa mi motajú a zle sa češú... chcela by som nájsť niečo, aby boli ako od kaderníčky, pekné uhladené a zdravo vyzerajúce :) (olejčeky a rôzne veci z drogérie nepomáhajú)

DlVERGENCIA

a tiež dvojzložkovy glisskur ktory sa premieša pred použitim, je super na rozčesavanie, na mokre vlasy nastriekať...
a ešte dúfam že si nečešeš mokre vlasy...!
treba počkať kym vyschnu,... mokre su nachylne, lámu sa...

DlVERGENCIA

stále striháš? mala by si to nechať na odborníčku,...

pred umývaním si ich rozčeš, počas umývania si masiruj iba hlavu a po vlasoch vyžmykaj len jemne penu,..

sa šampone nezálaží ale kondicionery su super Kallos, aj v kadernictvach ich maju,...
ja používam to čo je na foto...

z lacných kondicionerov som mala z kauflandu a je super su po nom jemne vlasy, -taky žlty , nasla som na nete len malu foto, ..
použivala som aj Glisskur , sayos,..

o vlasy sa treba aj starať nielen od nich vyžadovať...

a kup si kokosovy olej ten je super, normálne ked budeš mať v cope alebo drdole vlasy tak si daj olej, - ked nepreženieš s mnozstvom tak vlasy nie su mastne..

nešuchaj vlasy uterákom, a ako som napísala rozčeš si ich pred umývaním, potom sa budu lepšie rozčesávať...

kondicioner treba použivať po každom umyvani,..

a na koniec si vlasy (nie hlavu) umy studenou vodou - uvidíš ake jemne budu... studena voda ich uzatvorí...

ja aj kondicioner nechávam posobiť 15-30min ,.. nie iba 5min ako je uvedene na nich..