Ahojte, viete mi poradiť šampon a kondicioner, po ktorom by som mala krásne hladké a ľahko rozčesateľné vlasy? Mám ich suchšie a zničené, stále strihám no veľmi sa mi motajú a zle sa češú... chcela by som nájsť niečo, aby boli ako od kaderníčky, pekné uhladené a zdravo vyzerajúce :) (olejčeky a rôzne veci z drogérie nepomáhajú)
produkty na regeneráciu vlasov
stále striháš? mala by si to nechať na odborníčku,...
pred umývaním si ich rozčeš, počas umývania si masiruj iba hlavu a po vlasoch vyžmykaj len jemne penu,..
sa šampone nezálaží ale kondicionery su super Kallos, aj v kadernictvach ich maju,...
ja používam to čo je na foto...
z lacných kondicionerov som mala z kauflandu a je super su po nom jemne vlasy, -taky žlty , nasla som na nete len malu foto, ..
použivala som aj Glisskur , sayos,..
o vlasy sa treba aj starať nielen od nich vyžadovať...
a kup si kokosovy olej ten je super, normálne ked budeš mať v cope alebo drdole vlasy tak si daj olej, - ked nepreženieš s mnozstvom tak vlasy nie su mastne..
nešuchaj vlasy uterákom, a ako som napísala rozčeš si ich pred umývaním, potom sa budu lepšie rozčesávať...
kondicioner treba použivať po každom umyvani,..
a na koniec si vlasy (nie hlavu) umy studenou vodou - uvidíš ake jemne budu... studena voda ich uzatvorí...
ja aj kondicioner nechávam posobiť 15-30min ,.. nie iba 5min ako je uvedene na nich..
Tak sa spýtaj priamo v kaderníctve, tam predávajú kadernícke produkty..