Bolesť klbov, svalov, celého tela ...

Príspevok v téme: Bolesť klbov, svalov, celého tela ...
Janka963

Dobrý deň, prosím o radu. Už pár mesiacov mám veľké bolesti. Začalo sa to iba bolesťou na zápästí, kolenách ... Bola som s tým u lekárky, tá mi robila vyšetrenia, brala krv a bola som aj na rtg toho zápästia ... Vyšetrenia na reumu - negatívne, rtg zápästia - v poriadku. Jediné, čo mi našla bolo zvýšené CRP. Dala mi na to jedny lieky, nepomohli, teraz beriem ďalšie a takisto nezaberajú .. Som zúfalá, pretože bolesť sa rozšírila do celého tela. Kĺby má bolia všetky, kolená, zápästia - až taká bodová bolesť, pravé rameno takisto, prsty na rukách ťažko ohybné ... Mám opuchnuté ruky aj nohy ... Stretli ste sa s niečím podobným ? Viete poradiť ? Ďakujem

Tomas12345

Tak ako píše hetera , vyzerá to na dake autoimunitne ochorenie mozno ta reuma alebo mozno aj psoriaza . Proti zápalu je velmi dobré z prirodnych lieciv skorica a kurkuma ale aj cesnak a cibula.

hetera

Ahoj. skus ist k imunologicke a vypytat si test na ANA protilatky a reaumatoidny faktor RF. Ak budu pozitivne vyzera to byt na autoimunitne ochorenie, podla priznakov reaumatoidna artritida.