Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Starostlivosť o pleť

Príspevok v téme: Starostlivosť o pleť
Dark Luce

Ahojte :) Volám sa Lucia a mám 21 rokov. Takmer 4 roky som užívala hormonálnu antikoncepciu. Vtedy som nemala takmer žiadne problémy s pleťou. No ako náhle som ju pred pol rokom vysadila nadobro, po 3 mesiacoch začala moja pleť bláznieť. Je mastná, mám veľmi rozšírené póry a robí sa mi veľa čiernych bodiek na a v okolí nosa. O vyrážkach už ani nehovorím. Nemôžem sa ich zbaviť. Nemám ich len v tzv. "T zóne" ale aj na lícach a sem tam sa nejaká objaví aj na krku, čo je veľmi nepríjemné. Snažím sa pleť každý večer poriadne odlíčiť a následne použijem čistiacu vodu clean and clear. Bola som aj u kožnej doktorky, ktorá mi predpísala eclaran. Kedže mám veľmi citlivú pleť, na niektorých miestach mi ju strašne vysušuje. Potrebovala by som teda poradiť, čo by som mala robiť prípadne doporučiť nejaké produkty. Ďakujem veľmi pekne za akúkoľvek radu, veľmi si toho vážim! Prepáčte za dlhý príspevok -_- :)

krasnaplet

Skus kozmetiku Bione, ale radsej si ju objenaj cez internet z ceskej stranky, pretoze tu na SR v kamennych obchodoch je dost draha. Mna napriklad tato kozmetika zbavila porov a mastnej pleti. Skus pozriet a vyskusat...
A z vnutra uzivaj zinok(max 15mg za den) a pi vela vela cajov, (ale nie ze to prezenies) ....

vrana80

Niekedy to je pokus omyl, ja som vyskusala viacej pripravkov kym som nasla nieco co mi vyhovuje, tiez mam mastnu plet. Pises, ze mas citlivu plet, skusila by som Mixu na problematicku plet a urcite pletovu vodu bez alkoholu, ten velmi vysusuje.