problem spomenuty v nazve temy - zvyknete sa bavit s rodicmi o Vasich starostiach/problemoch? U mojich moc nepochodim - castokrat ma ani nenechaju dohovorit, resp, sa mi zda ze ma ani nepocuvaju a potom zacnu vraviet to co mali oni na jazyku, nie som typ cloveka co sa potrebuje stazovat stale ale obcas ano, rodicia ma vyprevadia stylom ze na tom nie som tak zle, alebo zmenia temu na mojich surodencov ako sa maju oni zle, pripadne aj cudzich ludi. Priklad: minule sa bavim s mamou o tom jak si nazivam a ona zacne od veci vypravat ako si segrin byvaly priatel dal novu foto na internet a ze chudacik ma teraz pracu dalej od bydliska kolko musi dochadzat...to ako sa s nim sestra natrapila tu nejdem vypisovat ale mama na neho neda dopustit lebo bol zahranicny uhladeny, no proste dokonaly clovek, treba si vobec vynucovat pozornost rodicov v mojom veku (mam nad 25) alebo je to uz zbytocne?
rodicia ma nevedia vypocut
ked mas nad 25 tak nepotrebuješ už mamin cecok...
vykecaj sa radšej kamoške, alebo plyšákovi...
ono je to tak že uprimne nikoho tvoje problemy nezaujimaju,..
spoliehať sa človek musí iba sám na seba...
a sakra si zvažovať komu čo povie...
a najlepšie je ked o problemoch človek hovori čo najmenej..
nevnucuj sa im,..
ži si svoj život...
Asi je to uz zbytocne. Jednoducho v kazdej rodine existuje jedno dieta, ktore ma viac pozornosti, nez to druhe.
Je to sice smutne, ale zial normalne, ze sa robia rozdiely medzi detmi.
Budes si musiet najst ineho blizkeho cloveka, ktoremu sa budes moct zdoverit, ak to tak velmi potrebujes. Kamaratku, partnera, ale uprimne ti poviem, ze nie je dobre sa niekomu zdoverovat, lebo raz to aj tak pouziju proti tebe.
Neviem, skus sa naucit vysporiadat s dobrym a zlym sama v sebe.
Máš 21 rokov?
Kašli na nich. Nevnucuj sa im. Choď si svojou cestou. Čo si malá, že potrebuješ ich pozornosť ?
Máš 25, nie 10.
nájdi si iného partnera na rozhovory