Mam len jeden semennik

Príspevok v téme: Mam len jeden semennik
Viktorr

Ahojte, pred 2 mesiacmi som nasledkom urazu prisiel o pravy semennik. Chcel sa spytat ako nadvazovat v tomto pripade intimny styk, povedat to zene este pred tym alebo to nechat tak. Totiz mam 24 rokov a som este panic, tak vobec neviem ako sa mam v takomto pripade chovat. Erekciu mam bezproblemovu aj spermiogram je nastasie ok. Na pohlad sa to da vidiet, ze tam je len jeden....takze asi tak. Dakujem za vsetky rady a postrehy.

bronimira

Hmmmm ako asi by som to nechala tak. Ak jej to chces povedat, tak povedz no ak by slo o normalny a vyrovnany vztah, neverim, ze by to proste nejakej zene vadilo

Valentin

Prekonal som nádor seníka semion v 30 rokoch som si nahmatal malu hrčku samovyšetrovaní.Absolvoval som radioterapiu som vyliečený 24 rokov.V noci a ráno mávam erekcie.Doporučujem preventívku na urologií.

0vecka

pokial viem tak ti jeden uplne staci. Na tvojom mieste sa tym fakt nestresujem a nehovoril by som to ziadnej pred aktom.

Rost

ja som prišiel pred rokmi o ľavý, mám o pár rokov viac ako ty.Snaž sa na to nemyslieť, časom si snáď zvykneš, ja som to zo začiatku bral dosť emotívne ale postupne som si zvykol, ale to som mal vtedy asi 16, ak by sa mi to stalo dnes asi to beriem viac s nadhľadom.Mne osobne pomohlo o tom hovoriť s jednou dobrou kamarátkou, názor od ženy je hodnotný hlavne ak ťa pozná, teda aspoň pre mňa.Nie som s tým 100% vyrovnaný ale dá sa to.A ak môžeš mať deti žena nemá čo riešiť