Ahojte, chcela by som sa opýtať na jednu vec. Asi v júni ma začala bolieť pravá ruka, nemohla som normálne písať. Teraz mi v nej preskakuje kĺb pri palce a zároveň mám tam ako keby stiahnutý sval. Čítala som, že tento príznak je pri ALS. Prosím, poraďte. Bola som na EMG, úžinový syndróm nepotvrdený. Mám ich poprosiť aj o iné testy? Pretože o tom písaní som im nehovorila, len že má ruka bolí a tŕpne mi. Ďakujem. Mám aj svalové zášklby, slabosť, puká mi v sánke a keď ohybam ruky, zvláštne mi v nich praská alebo ako to popísať.
Problémy s rukou
... s hypochondriou...
Z magnezia mas hnacky, lebo ho mas brat az 2 hodiny po mliecnych vyrobkoch. Sposobuje hnacky, ked ho beries s niecim mliecnym.
Psychiatra si už navštívila? Máš problémy s hypochondiou : www.zdravie.sk
A môže byť ruka preťažená tak dlho? Teraz sa pokúšam písať, veľmi ma bolí, aj zápästie a biceps. Úplne ňou nedokážem poriadne pohnúť. Z magnézia mám hnačky :(
pokial by si mala poškodene nervy EMG by to ukazalo...
pravdepodobne máš preťaženu ruku...
a ked maš svalove zašklby to len potvrdzuje...
- jedz banány, kup si MagneB6,
ja som si teraz kupila MAXI MAG -je to to isté, čo reklamuju 70tbl ma vyšlo 3€
-ja poškodene nervy mám a kedze na liečbu som reagovala zle tak možem len vitaminy, tak na papieri od neurologa mam v odporučani Magnezium a vitaminy B skupiny..
prípadne by bola na mieste konzultácia s ortopedom,
Ak sa nemýlim, je to to isté, či?
Oprava: otcovi a tete
Nemôže ísť o syndróm karpálneho tunela ?
Môjmu otcovi aj tele veľmi tŕpli ruky, boleli ich, až nemohli spať. Museli ísť na operáciu.