ahojte! :) chodim na toto forum kazdy den a stale vidim ako sa vela ludi velmi trapi.. ci uz maju zdravotne problemy psychicke osobne.... velmi by som si zelala aby ste ich nemali a tesili sa zo zivota vyriesilo sa vam vsetko co vas trapi! krasny vecer vsetkym
zelam si aby boli vsetci ludia stastny !
a ja si to želám, nech je každý šťastný
Však každý môže byť svojím spôsobom šťastný nie ??? Ak sa človek trápi, že nemá priateľov alebo svoju polovičku či nemá vlastné bývanie a možno málo zarába a nemôže si dovoliť kúpiť ani vlastné auto, tak prečo to neberie z toho druhého hľadiska ?? Že aspoň nemá všetko z prvej ruky od rodičov a príbuzných a má stále na čom makať, aby to čo chcel aj v budúcnosti mal a môže byť šťastný s tým, že preto ne čo robí napríklad. Čo sa týka zdravie, tak to je zase druhá vec, ak človeka trápia celý život zdravotné problémy. Dnes sú ľudia nešťastní už len preto, lebo nemajú kamarátov, vzťahy, peniaze a drahé materiálne veci. Takto som to síce bral aj ja ešte donedávna ale začal som byť šťastný s tým čo mám aj keď všetko čo mám je moja matka a ako také zdravie ale som rád, že mám aspoň niečo.
uhm...smutné, ale mne sa zdá, že väčšina rozdáva len rany, bolesť a slzy (s neodolateľným krásnym úsmevom idiota).
zase sa stratil "Spravca"...?
Uhm... Na tieto múdre slová mám iba jednu otázku: Kto tu na tomto svete nie je zbytočný?
Ehm :) DebilZbytocny je nadavka myslená na mňa :) kedze som na tomto svete uplne zbytocna tak aspon sa obcas snazim poradit tu na fore :) bru noc
pardon za gramatiku ospravedlnujem sa.. :) no musela som to sem napisat lebo citim ze v nasej spolocnosti velmi chyba radost stastie nadej a vsetko pekne :)
a este nieco pre Spravcu: ta pani, co tu nadava niekomu do "DebilovZbytocnych" vam nevadi.respektive neporusuje pravidla slušnych vztahov diskusneho fora...???
najprv sa ospravedlnujem tymto spravcovi, ze tu teraz este davam prispevok, ale neda mi, lebo ja stale vidim akosi malo ludi... a akosi vela problemov na tychto malo ludi... a ostatni co robia? - ved ked tak trpia moc nehladali by pomoc...ja naozaj tomuto nerozumiem.
Dakujeme :) aj za frflosov