Ahojte,
robil niekto z vas prijimacky na medicinu LF UK BA? Ako prebiehali, prosim vas?
A ako sa vam paci na skole?
Dakujem za odpovede.
Medicína LF UK BA
Prijímačky prebiehajú nasledovne, najprv čakáte v hale odkiaľ vás postupne púšťajú do auly. Nezabudnite mat vysvedčenie overené, ak to nebudete mat v poriadku na prijímačky vás nepustia. V aule vás usadia, po nejakých oficialitách dostanete testy v obálkach s harkom na odpovede (pri vstupe dostanete kalkulačku a pero). Ja odporúčam písať najprv do testu, nestresovat sa ak si neviete spomenúť na nejakú otázku aj keď sa to ľahšie povie ako realizuje :D, ale radšej ju preskočte, zvýraznite si ju a potom sa k nej vráťte. Na test máte 3 hodiny, poslednú hodinu som si nechala len na prepisovanie odpovedi do hárku a popritom som si odpovede kontrolovala. Dôležitejšie ako prijímačky je samotna príprava, ktorú určite nepodceňujte. Držím prsty ! :)
Ahojte, mimochodom, neviete náhodou aký je systém termínov na prijímačky LF UK? Napísané je, že sa ide podľa abecedy. Termín je od pondelka do pondelka. Čiže sa to rozdelí delené osem a ide sa, alebo systém, že každý deň istý počet po dávkach X ľudí a môže sa stať, že trebárs víkend a pondelok už nikto? Kvôli iným prijímačkám by som totiž potreboval vedieť, kedy budem mať asi termín ak priezvisko začína "Sk...".
Ja sa uz ucim, veru :D a pomalinky sa zacinam aj modlit...
Ahojte,
aj ja sa chystam... ako ste na tom s pripravou? : D Ucite sa uz?
ahoj aj ja tam chcem isť :) tiež by som rada o tom niečo vedela :)