Ahojte.Potrebovala by som vysvetiť jeden sen.Dosť zvláštny sen ktory sa mi túto noc snival.Snivalo sa mi že som tehotná,že čakám chlapca ktorý bude mať Downov syndróm.Mam 16 nieje možné aby som bola tehotná kedže śtyk som ešte nemala.Myslíte že je to nejaka predpoved do budúcnosti? :/ Som stoho trocha vystrašená.Čo môže taky sen znamenať?
Vysvetlenie
Ahoj
Neboj sa :) , o predpoveď tvojej budúcnosti určite nejde :-D , ten sen (a to, že sa bojíš toho, že je to predpoveď tvojej budúcnosti) indikuje akurát tak to, že máš príliš ustráchanú myseľ. Buď viac pozitívna a nerob z komára somára ;) .
neznamená to nič
Vsak si pozri v snari, alebo na nete, co znamena tehotenstvo.
Nechce sa mi to hladat.
ahoj, ten sen absolutne nic neznamena. tiez mavam obcas tak brutalne zive sny, az mam pocit, ze vidim do buducnosti alebo vidim co sa prave odohravalo na inom mieste planety. akokeby sa udialo nieco s dusou a dokazala cestovat, tak silne mi pridu tie sny. casom sa ale drviva vacsina z nich nesplnila, takze uz im nevenujem pozornost. ale neraz sa i teraz zobudim s tym pocitom ze boze moj.
ked som bol v tvojom veku, tak som este nemal dostatocne "odsnivane" aby som vedel, ze je to somarina a tiez som mal podobne strachy. mozes kludne dalej spat. inac sa ti moze stat, ze ten isty sen sa ti zopakuje v priebehu najblizsich dni. neprikladaj tomu ziadny vyznam, ved casom zistis, ze su to nezmysly. napr uz o mesiac budes vediet, ze to bol nezmysel, lebo nebudes tehotna.
Prečo by mal sen niečo znamenať ? Toto je choré.
ano mam 16 rokov prečo?
Naozaj máš 16 rokov? Nepýtam sa na mentálny vek, ale na fyzický vek.
Nemusí znamenať nič