Chcela by som sa vás spítať , mám na rukách jazvy , malé biele bodky , mala som obdobie kedy som si spôsobovala chrasty a následne ich odlupovala a teraz tam mám veľa malých bodiek a prosím vás drblé dotazi , že som na to mala myslieť skôr si nechajte hej bola som krpec a nevedela som čo robím , a chcela by som vedieť váš rady .
Jazvy po chraste
Ahoj. Ja som si v detstve zacala rypat ovcie kiahne, z coho vznikli drobne jazvycky. Potom prisla puberta a akne, ktore som si tiez rypala, najma na chrbte, ramenach a dekolte. Najviac ma to mrzelo na dekolte, ked som si dala tricko s vystrihom, mala som vsade biele bodky po jazvach. Jazvy nezmiznu uplne nikdy, ale mne dost vybledli vekom a slnkom. Taktiez pouzivam mast Contractubex hned na cerstve jazvy a pekne sa vyhladia, nezostanu hlboke.
nerieš,.. pokial maš len male bodky a nie nejake obrovske jazvy 10cm tak nerieš... alebo ak ti to strašne prekáža tak zájdi za nejakou dobrou kozmetičkou ktora ma pristroje v salone, robi botox,.. kozmetička vyššieho levelu, nie len nejaka pseudo, čo si urobila kurz zadarmo cez urad práce... a porad sa s nou že ako sa to da odstraniť,... su rozne sposoby,..dnes sa da už takmer všetko..