Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesti drieka a podbruška

Príspevok v téme: Bolesti drieka a podbruška
Nika_V

Ahojte,
neviem, či mi viete niekto poradiť, ale keďže som v zahraničí, neviem sa kam obrátiť.
4 roky dozadu som mala úraz driekovej chrbtice, následkom bola blokácia chrbtice a taktiež vysunutý stavec a následná hernia L5/S1. Nasledujúce roky sa striedali obdobia pokoja a bolesti, ale dalo sa to zvládnuť rehabilitáciou, príp. tabletkami.
Teraz posledné 2 mesiace pociťujem častejšie bolesti drieku, občas ma ale pichá do podbruška, ale vždy inde a niekedy celkom na inej strane, príp. pociťujem mierny tlak v podbrušku, príp. miernu bolesť. Nikdy som nemala ženské problémy, všetko bolo v pohode až na jeden prípad, čo sa neskôr tiež ukázalo, že porucha cyklu bola vďaka Voltarenu a náplastiam, ktoré som mala predpísané od neurológa.
Teraz ma bolí hlavne driek a to hlavne v sede, v noci vôbec nie, príp. v pohybe. Určité miesta na drieku ma bolia na tlak.
Chcela by som vedieť, či uvedené príznaky je podľa vás možné pripísať chrbtici, alebo môže to byť niečo iné? V SR mám svojho lekára a tam sa dostane až v januári. Mal niekto podobné problémy?