Ako zvládnuť chronickú leukémiu

Príspevok v téme: Ako zvládnuť chronickú leukémiu
Lenicka12

Prosím o radu. Otec začína s tabletkovou formou chemoterapie na liečbu chronickej leukémie. Dosť sme s toho vydesený. Celá rodina,no hlavne on. Má k tomu rôzne lieky na potláčanie zvracania a tak. Máte s tým niekto skúsenosti? Čo máme očakávať počas liečby? Otec má 65 rokov. Veľmi sa bojím oňho. A ešte by som chcela vedieť čím mu doms pomôcť . Napr.nejaké vitamíny alebo voľačo čo pomáha pri liečbe. Ďakujem.

KrasneDni

Mám veľmi dobrú skúsenosť s Mgr. Albertovou z Bratislavy. Pomohla mi dostať sa z ťažkej choroby pomocou byliniek a veľmi mi pomohol aj jej ľudský prístup. Je to veľmi citlivá a chápavá psychologička. Možno by vášmu otcovi dokázala upraviť imunitný systém čo je pri každej chorobe asi prvoradé.

Kycera

Lenička,
ako Ti píše Sonie. Pomáha aj detox organizmu a čo sa stravy týka odporúčam Ti MUDr. Máriu Fulovú zo Školy verejného zdravia.

Sonie

Ešte chcem dodať že môj pradedo žiadnu chemoterapiu nebral, dostal ju okolo 75 rokov. Nejaké lieky užíval. Preto sa spýtajte či tá liečba ho dokáže vyliečiť, má predsa 65 rokov. Ak je niečo chronické, tak stav býva na určitú dobu stabilizovaný, ale znovu môže prepuknúť. Podobne ako astma, dokáže sa držať pod kontrolou, ale v chrípkovom období, alebo nejakom oslabení, zníženej imunite môže prepuknúť.

Sonie

Lekár by vám na to odpovedal, mali ste sa spýtať. Ale treba dávať zdravú stravu, vitálne látky. Pokúšať sa o nejakú účinnú alternatívnu liečbu s nádejou že sa vylieči je asi zbytočné. Na chronickú leukémiu trpia starší ľudia, môj pradedo ju mal, chodil na kontroly a žíl s ňou roky, zomrel pred 90-tkou.

milajar

Skuste si zadat do googla, Vilcacora ma vyliecila z leukemie, ja som poznala propad, kedy VIlcacora pomohla sa dostat z rakoviny