Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co dat na vyperoxidovane vlasy, aby zhnedli?

Príspevok v téme: Co dat na vyperoxidovane vlasy, aby zhnedli?
Ostrajnka123

Ahoj,

bola som u kadernicky, dala mi peroxid a potom na to niečo, aby mali vlasy ,,studenšiu,, farbu... Ale nechcela mi prezradiť čo :-)

Prvý den - po farbení, boli vlasy krásne, hnedé... Na druhý a potom tretí den uplne zmenili farbu, na treti den normálne zožltli... Nepovedala mi, že si mam kupiť sampon po melirovani, no už ho mam.... Vyhodenych skoro 100 eur a mam žlte vlasy :-)

Viete mi poradiť, čo mi to mohla dať na hlavu, ak to teda nebola farba /lebo to prezradila že nie je/. ? Lebo farba bola po tom fakt krásna... Bojim sa riskovať tam dávať takú hnedú jak si predstavujem, no ked na nič iné neprídem budem musieť.

Samozrejme ku tej kaderničke už nepojdem :)

Ostrjnka123

Pekne vyzera to na obrazku :) no co uz, dodrbkala som si trosku vlasy.... dorastu a nabuduce budem u kadernicky velmi razna. Nie je.to prvy krat, co mam zlu skusenost... kokosovy olej si davam, aj masku som si uz kupila... Prajem ti krasne zdrave vlasky :)

DlVERGENCIA

nedavaj si už vyťahovať konce, zniči ti to vlasy, nechaj ich teraz oddychnuť po tom "excelentnom" "profesionálnom" farbeni u kaderničky,
jedna vec je ze ombre už je "OUT" idu prirodzene posobiace vlasy,..
a niči to vlasy lebo sa to musi vytahovat peroxidom, aj ja som spekulovala, velmi rychlo som si to rozmyslela , zvlášť ked mám vlasy takmer po zadok, huste kučerave ako shakira, su na nich este stopy farbeni a konce aj ked nemam rozstiepene su suché...
nemienim prist o vlasy tam to odkladam na neurčito...
mne sa páči toto... aj by to na mojich vlasoch super ukazalo,
chcela by som prechod z tmavej blond na svetlejšiu...

rob si zabaly, na konce kokosovy olej je super, aj bežne v cope ked mas, si daj do končekov, budu krajšie, lesklejšie...

Ostrjnka123

Divergencia... asi s tym fakt zajdem ku inej kadernicke,nebudem riskovať... mala som tmavo hnede,chcela som trosku ozivit a na koncoch vytiahnut farbu, jemne.. zial vytiahla mi to na oranzovo tak tam este nieco dala potom, a vznikla pekna,svetlo hneda farba... az nato ze o dva dni to zas bolo otrasne a zlte doslova... ale dakujem ti za odpovede :)

DlVERGENCIA

ešte raz píšem že neuviedla si farbu vlasov!

potom tuto prispievatelia nechápu a píšú že na blond vlasy si nemáš orieškovu davať, že ti ozeleneju blond vlasy a podobne kraviny...!

mne kadernička farbila na figu! a po 2 tyzdnoch som si na to dala hnedu a nič mi neozelenelo, lebo som nemohla hladieť na to...

máš HNEDú ??? na hlave...?

povodne si bola blond alebo ako...? alebo čierna si bola?
lebo kusok sa vyznám a ABSOLUTNE ! nechápem tu kombináciu že ti dala peroxid a potom hnedu?

keby si sem dala fotku tvojich vlasov tak by som ti hned povedala či ten odtien co mas na hlave je "studený"

Ostrjnka123

No ona povedala ze to je take aby to malo studensi odtien hej mala som sa viac popytat,lebo takto som dopadla... sice som sa jej na to opytala dva krat. No ja sa do toho tak nevyznam. velmi mam zle skusenosti s kadernickami uz :(...ja som myslela ze vie co robi, verila som jej no... ale presne ako hovoris, len zarobit chce, dneska uz ludia stratili ludskost. Hm...

zuzi74

Neexperimentuj doma. Ak das na blond hnedu farbu, mozu ti vlasy ozeleniet. Z blond na tmavsie len velmi opatrne. Viem, ze sa nesmie davat orieskova farba no aj tak by som hociakou hnedou neriskovala.

DlVERGENCIA

to akože dovoliš kaderničke aby ti dala na hlavu niečo, nevieš čo, nepovie ti čo...??!!! to este pred farbenim ti mala povedat co ako ,... a ked ti nepovie otočiť sa a odísť...

to je biznis! aby si ku nej chodila kazdy tyzden aby na tebe zarobila, ...

mi to nemáme odkial vedieť ,.. tiez nepíšeš aku farbu si mala predtým, nepíšeš aký odtien máš, nie si schopna ani foto prilozit, odtienu aký máš... ako to máme vedieť...?